Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi véleményetek a vegánokról?

Mi véleményetek a vegánokról?

Figyelt kérdés
Szerintem nem egészséges mivel az embert a természet húsevőnek teremtettek meg.

2022. júl. 17. 15:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok vegán, de benne vagyok vegán csoportokban, és követek néhány vegán youtubert is. A növényi étrendet egészségesnek tartom, bár én sajnos csak 2 hétig tudtam tartani, mert úgy legyengültem tőle, hogy elkaptam valami vírust is. (Szinte sosem vagyok beteg, úgyhogy ez nem véletlen egybeesés volt.) Szeretek növényi receptekből inspirálódni, szerintem kiváló diétázásra, fogyásra.

Az általuk fogyasztott ételek némi hússal kiegészítve szerintem segíthet összeállítani egy minden szempontból hosszú távon is egészséges étrendet.

Amivel nem tudok azonosulni, az az állatjogi elveik. Hogy egyenrangúnak (sőt akár még feljebb valónak is) tartják az állatot az embernél.

2022. júl. 21. 03:09
 32/34 anonim válasza:
100%

Nagyon kevés állati eredetű táplálékot eszem, a környezetemben lévő átlagos táplálkozású emberekhez képest kb a hazodát mondanám. 1 évig voltam full vegán, akkor éreztem magam a legjobban, van 2 tartós betegségem, a leleteim jobbak lettek. Sajnos sokba került és rengeteg időt és energiát vett el, mert nem mindegy, hogy hogyan csinálja az ember, nagyon oda kell figyelni. Tervben van, hogy visszaálok rá, bár nem egy olcsó mutatság.

Egy vegán embert ismerek még, nincs róla ilyen szempontból véleményem, nem szoktunk erröl beszélgetni.

2022. júl. 22. 10:11
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azóta változatosabb az étrendem, hogy megtudtam, léteznek a vegánok és megismertem a recepteket. Szóval örülök, hogy vannak, a környezet is hálás a kevesebb húsfogyasztásért. Hiába tartom finomnak a vegán ételeket, nem tudnék teljesen lemondani a húsról, a tojásról pedig még annyira sem.
2022. júl. 24. 10:55
 34/34 anonim ***** válasza:
Amíg nem erőltetik rá másra az étkezési szokásokat, vagy nem ebből áll a személyiségük addig engem aztán nem érdekel.
2023. szept. 12. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!