Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi véleményetek a vegánokról?

Mi véleményetek a vegánokról?

Figyelt kérdés
Szerintem nem egészséges mivel az embert a természet húsevőnek teremtettek meg.

2022. júl. 17. 15:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%
Vegán vagyok. Szerintem is nagyon király dolog, de senkire nem akarom ráerőltetni. De ugyanezt visszafelé is elvárom, tehát ne jöjjenek nekem olyan baromságokkal, hogy egészségtelen, meg fehérje hiány és hasonlók.
2022. júl. 17. 21:02
 12/34 A kérdező kommentje:
11-es az igazság néha fáj. De ez a te döntésed.
2022. júl. 17. 21:25
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
Én azt veszem észre, hogy az embereknek inkább az fáj, ha tájékozódni kell, mielőtt véleményt formálnak. A világ kb összes dietetikai szövetsége szerint egy jól összeállított növényi étrend egészséges életkortól függetlenül. Innentől ne haragudj, de szerintem neked fáj az igazság.
2022. júl. 17. 21:28
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

"A világ kb összes dietetikai szövetsége szerint egy jól összeállított növényi étrend egészséges életkortól függetlenül."

És annál is egészségesebb, mintha kb ugyan azt enné, csak néha húst is? Mert nekem pl ezzel van mindig a bajom, hogy totál egészségtelen, zöldségeket egyáltalán nem tartalmazó éttrenddel hasonlítgatják össze a vegánok a sajátjukat, mikor annak egészségeségeségéről beszélnek, és nem egy nagyon hasonló, de húst is tartalmazó éttrenddel.

2022. júl. 17. 21:37
 15/34 anonim ***** válasza:
60%
14 az egészséges azt jelenti, egészséges, ebben a mondatban nincs összehasonlítás, a lényege annyi, hogy mindent belehet vinni növényi étrenddel is, senki nem akart ezzel senkit megbántani, a dietetikusok csak kijelentették ezt a tényt. Nem értem ebbe is egyesek miért látnak bele minden negatívat.
2022. júl. 17. 21:49
 16/34 anonim ***** válasza:
17%

"Nem értem ebbe is egyesek miért látnak bele minden negatívat."

Mert ezen kutatási eredmények birtokában számotokra a húsevők maguk a patás ördögök.

2022. júl. 17. 22:00
 17/34 anonim ***** válasza:
56%
Becsülöm az akaraterejüket, de talán kissé túlzásnak érzem a dolgot. Én soha nem lennék képes semmit sem véglegesen kiiktatni az étrendemből (legyen az csak a hús, vagy a többi állati eredetű élelmiszer)... épp ezért nézek e tekintetben fel rájuk.
2022. júl. 17. 22:15
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit eszik.
2022. júl. 17. 22:49
 19/34 anonim ***** válasza:
77%

Egészen addig nem érdekel, amíg nem térít, gyilkosozik.

Onnantól kezdve ignorálom - de ugyanígy téged is, aki ugyanolyan erőszakos vagy, meg ítélkezel.

2022. júl. 18. 07:56
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan erről beszéltem, 12-es.

Az erőszakoskodásról, és a saját szemléleted másikra erőltetéséről.

2022. júl. 18. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!