Azt eszik mindenki, amit akar. Miért kellene ezt nekem véleményezni?
2022. júl. 17. 15:47
2/34 anonim válasza:
Húsevő az az állat, amelyik csak húst (és egyéb állati eredetű dolgot) eszik pl. macska, az ember mindenevő.
A vegánok nem zavarnak, amíg nem akarnak másokat áttéríteni a szerintük helyes életmódra.
2022. júl. 17. 15:55
3/34 anonim válasza:
Ha az embert húsevőnek teremtette meg a természet húson kívűl mást nem ennénk az emberek minden evők.
2022. júl. 17. 15:56
4/34 anonim válasza:
Az ember mindenevő, nem húsevő.
Én vegán vagyok. Mi a véleményem a vegánokról? :D szerintem ez az egyik legkirályabb dolog a világon!
2022. júl. 17. 16:01
5/34 anonim válasza:
Alapvetően nekem sincs bajom velük, csak téríteni ne térítenének.
2022. júl. 17. 16:07
6/34 anonim válasza:
Semmi, az ő dolguk.
2022. júl. 17. 16:08
7/34 anonim válasza:
Tőlem mindenki azt eszik amit akar, teszek rá, viszont elvárom, hogy más is tegyen rá, hogy én mit eszek.
2022. júl. 17. 16:16
8/34 anonim válasza:
Semmi. EGYES vegánokról van véleményem, akik marhaságokkal zaklatnak, de nem a vegánságról. Ízlik nekik ez az étrend? Hajrá, egészségükre. Én is letojom ki mit gondol arról hogy szeretem a marhapörköltet koviubival, És nem, az ember nem húsevő, hanem mindenevő.
2022. júl. 17. 17:02
9/34 anonim válasza:
Nem érdekel más mit eszik, míg bele nem akar szólni abba, én mit eszek. A téritő vegán meg ritka, csak hát hangos állatfaj, ezért gondolják róluk, hogy sokan vannak.
Magát a vegánságot nem tartom különösebben egészségesnek, mint ahogy semmilyen más szélsőséges táplálkozást sem. Lehet csinálni egészségesen, de komoly odafigyelés kell hozzá. Ugyan az a növényialapú étrend, csak néha egy kis hússal valószínűleg egészségesebb, mint fullba nyomni a vegánságot.
2022. júl. 17. 17:31
10/34 anonim válasza:
Nem vagyok vegán, de szeretem s vegán kajákat. A véleményem az, hogy mindenki egyen úgy, ahogy neki jól esik, csak ne csesztessen vele másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!