Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi véleményetek a vegánokról?

Mi véleményetek a vegánokról?

Figyelt kérdés
Szerintem nem egészséges mivel az embert a természet húsevőnek teremtettek meg.

2022. júl. 17. 15:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%
Örülök, hogy vannak, mert így a tejfehérje allergiás kislányom is tud "tejet" inni, pudingot és csokis jégkrémet enni, stb.
2022. júl. 18. 10:06
 22/34 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, a 12-es kommented alapján primitív vagy, és csakis kötekedni jöttél ide, nem értelmes párbeszédet folytatni, gratulálok!

Egészség a jól összeállított növényi étrend, ez nektek fáj, ahogy a lentebb lévő idióta is elismerte.

2022. júl. 18. 10:16
 23/34 anonim ***** válasza:
20%

"Mi véleményetek a vegánokról?"

Erkölcsi kötelességünk vegánnak lenni. Ez a minimum amit megtehetünk.

2022. júl. 18. 12:23
 24/34 anonim ***** válasza:
85%

Az ember a fogazata alapján mindenevő. A vitaminok, stb pedig pótolhatóak a növényekből. Mit gondolsz, az állatba, amit megeszel, hogy kerül bele, az ami a te szervezetedbe is kell? Növények útján.

Egyébként mindig azoktól hallom, hogy húst nem enni egészségtelen, akik tökre nem táplálkoznak egészségesen, tudatosan. Vicces.

Nekem semmi bajom nincs velük egyébként. Én nem vagyok vegán, jelenleg a húsfogyasztásom igyekszem lentebb szorítani. Környezet és állatvédelmi szempontból szerintem alap lenne legalább heti 1-2-n tartani a húsfogyasztást.

2022. júl. 18. 12:43
 25/34 anonim ***** válasza:
97%
Én kedvelem őket, inspiráló az étrendjük, kivéve ha erőszakos térítő. Aki mesél és tanáccsal lát el, ha kérdezem az nagy pozitívum nálam.
2022. júl. 18. 19:49
 26/34 anonim válasza:
91%
Környezettudatosabb. Én kicsit fel is nézek rájuk, mert képesek ezt a lépést megtenni. Tisztelem őket ezért. Az ember mindenevő, nem húsevő. Még akkor is, ha az alap kajánk. Nem szabad ferde szemmel nézni sem a vegánokra, sem a vegetáriánusokra.
2022. júl. 18. 20:59
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolguk. Hosszútávon én nem tudnám tartani, mert nem vagyok nagy húsmániás, de pl hal és tojás nélkül nekem kissé szomorú lenne az élet. Ezeket nagyon szeretem. Erről egyébként folyton megy a vita hogy most jó vagy nem. Ha megfelelően csinálod akkor lehet jól csinálni, de nagyon meg kell nézni miben mi van hogy meglegyen minden makro és mikro tápanyag. Egy olyan 10 év múlva ha teljesül az álmom és diabetológus leszek megmondom majd hogy szakmailag mi a véleményem róla😄
2022. júl. 19. 11:00
 28/34 anonim ***** válasza:
15%
Úgy érted dietetikus? :D
2022. júl. 19. 11:40
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A diatetikus aki nem orvos csak tanácsokat ad. A diabetológus aki orvos és pl gyógyszert-inzulint írhat fel. Bocsánat ha rosszul tudom, de mintha láttam volna ilyen szakot külön
2022. júl. 19. 20:57
 30/34 anonim ***** válasza:
83%
A diabetológus a cukorbetegséggel foglalkozik. Tök jó tudomány, bár a növényi étrenddel meg a vegánsággal kapcsolatban nem ad releváns tudást. (Legalábbis Magyarországon biztosan nem.)
2022. júl. 20. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!