A vegánok többsége miért néz ki "rosszul"?
Nem provokálni akarok, de a legtöbb vegán, akivel találkoztam, vagy nagyon vékony volt, vagy túlsúlyos, és/vagy jóval többnek nézett ki a koránál.
egy volt némettanáromról is tudom, h vegán, 50 körül van. Vékonynak vékony, de olyan kicsit öreges, totyadt a teste..
Én egy vegánt ismerek, aki rosszul néz ki, a többi átlagos. Szóval már itt megbukik a dolog.
Illetve viszonyítás kérdése ez a "rosszul néz ki" dolog, a sok elhízott kövér mindenevő gyerek meg felnőtt ismerősből ezerszer több van, akkor tulképp kik néznek ki jól? :D
Egy vegán lányt ismerek, ő nagyon szép. Félreértés ne essék, nem pártolom a vegánságot, az ember mindenevő.
N
Kettes vagyok.
Mielőtt elkezdtek lepontozni, megjegyzem, hogy a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány az étrendtől független is problémás. Ugyanúgy lehet egy vegetáriánis, egy húsevő is elhízott, vagy éppen kórosan sovány.
2:
nem igazán értem, miért pontoztak le, logikusnak tűnik, amit írsz. eszembe sem jutott a fehérje, növényi forrásból elég nehéz lehet az átlagembernek izmot építeni.
arra is gondoltam, h a sok finomított CH nem biztos, h jót tesz, mert mintha gyulladásben lenne a testük, vagy nem tudom. ezt azért írom, mert legtöbb vegán, akit láttam, péksüteménnyel és kenyérrel tömi magát hús helyett is.
mindenesetre nekem eléggé melléfogásnak tűnik az az étrend egészség szempontjából.
7/8
"elhízott, mert ész nélkül tömik magukba a zsíros kajákat."
1, az elhízást elsősorban a finomított CH zabálás okozza, nem a zsír, ez egy régi tévhit
2, de még ha vki összeeszik mindent, akkor is lefogy, ha kcal deficitben van
3, nem igazán értem, miért kell jönni a hagyományos étrenddel, az nem befolyásolja, h a vegán egészséges e vagy nem
"Hidd el nagyon sok fehérje van növényi ételekben is"
teljes értékű is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!