Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy lehetne vegán lacipecseny...

Hogy lehetne vegán lacipecsenyét készíteni?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne helyettesíteni a húst?

2022. máj. 10. 10:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
16%

20: én a valódi teára gondoltam.

Tehát forró vízbe teafű.

Ezt nem helyettesítheted tejjel + kakaóval. Mert akkor nem az lesz.

Ugyanígy nem lesz lacipecsenye a felszeletelt padlizsánból kókuszzsírban....

2022. máj. 11. 10:34
 22/42 anonim ***** válasza:
91%

Pont arról beszélek, hogy rengeteg ember számára a "tea" az NEM teafű + víz. Hanem jóesetben valami más szárított növény + víz + kiló cukor + citromlé, rosszabb esetben meg valami ipari termék amiben kb semmilyen leforrázott növény nincs csak aromák meg cukor.

Ez persze teljesen elfogadott társadalmilag. De ha valaki hús nélkül akar enni valamit akkor kitör a hisztéria.

Nem mindegy neked, hogy ki minek nevezi a kókuszzsírban sült padlizsánját? Rosszabb lesz az életed, ha pecsenyének hívja? A te tányérodról elpárolog a hús ettől? Vagy miért okoz ez ekkora frusztrációt? :D

2022. máj. 11. 10:41
 23/42 anonim ***** válasza:
90%

Széttrolkodsz egy szimpla alapanyag-tippet kérő kérdést, áh nem, kicsit se vagy frusztrált. :))

2022. máj. 11. 10:56
 24/42 anonim ***** válasza:
8%
24. Szerintem inkább az a frusztrált, aki nem hajlandó elfogadni hogy vannak bizonyos ételek, amik húsból készülnek.
2022. máj. 11. 11:09
 25/42 anonim ***** válasza:
8%
Vagy ha nem is húsból, de van bennül állati eredetű összetevő.
2022. máj. 11. 11:11
 26/42 anonim ***** válasza:
8%
*bennük
2022. máj. 11. 11:12
 27/42 anonim ***** válasza:
90%

Ki nem fogadta el? Szerintem el vagy tévedve, mindenki elfogadja hogy bizonyos ételek x hozzávalóból készülnek, ettől függetlenül NEM törvényileg kötelező őket ugyanabból készíteni.

Fogadd el hogy mindenki azt eszik amit akar. Ha nem fogadod el, akkor is azt fognak enni amit akarnak, csak így megspórolhatnád magadnak a dührohamot. :D

2022. máj. 11. 11:13
 28/42 anonim ***** válasza:
9%

"Fogadd el hogy mindenki azt eszik amit akar. Ha nem fogadod el, akkor is azt fognak enni amit akarnak, csak így megspórolhatnád magadnak a dührohamot."

Ha nem fogadnánk el, akkor neked is csak sertéspörköltet szabadna enned, gombapaprikás helyett. :D

2022. máj. 11. 11:18
 29/42 anonim ***** válasza:
20%

Fokhagymás sült padlizsánszelet

Ez miért nem jó?

Miért kell lacipecsenyének hívni?

2022. máj. 11. 11:18
 30/42 anonim ***** válasza:
88%

Nekem aztán az is jó.

Miért okoz ekkora stresszt, hogy vadidegen emberek minek hívják a kajájukat?

Nagymamám simán karfiolos csirkének hívja a karalábéval sült sertést, még nem halt ki a családunk, hívja aminek akarja. Rossz lehet úgy élni hogy ilyenek felzaklatják az embert....

2022. máj. 11. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!