A Burger King megszűntette a vegàn, műhúsos burgerèt?
Figyelt kérdés
A vegetàriànus Whopper van màr csak?
Köszi előre is!
2022. máj. 6. 02:00
2/87 anonim válasza:
Tegnap még volt. Plant based whopper néven fut, valamiért átnevezték pedig a rebel sokkal jobb és egyszerűbb volt..
3/87 anonim válasza:
Aki vegán az minek akar tehénutánzatot enni?
4/87 anonim válasza:
Én pl azért mert brutális módon fáj a hasam a hústól, de a hamburger ízét meg szeretem.
Amúgy meg mit fáj az neked, hogy más mit eszik vagy nem eszik? :D
5/87 Isti22 válasza:
ma 09:38
Etikai okokból is lehet, pl. mert vallásos vagy környezetvédő vagy egyszerűen csak állatbarát.
6/87 anonim válasza:
4. Azért fáj neki, mert míg ő a hússal kombinált étkezést tartja normálisnak, te nem. Ennyi!
7/87 anonim válasza:
Ez nem válasz. Miért lesz rosszabb a napja attól ha én steaket, vegánburgert vagy pedig céklás csokoládépürét eszek? :D
8/87 anonim válasza:
7. Egyszerűen csak frusztrálja hogy te nem olyan vagy mint ő. Tudod, a nyuszika és a sapka esete!
9/87 anonim válasza:
7. Én is céklás csokoládépürét akarok!!!!
10/87 anonim válasza:
4#
“ Én pl azért mert brutális módon fáj a hasam a hústól, de a hamburger ízét meg szeretem.”
Tehát nem vagy vegán, így mit fáj neked, ha vegánokkal kapcsolatban kérdezek?
“Amúgy meg mit fáj az neked, hogy más mit eszik vagy nem eszik? :D”
Te akkor kérdezel meg valamit ha fáj? Én akkor, ha nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!