A Burger King megszűntette a vegàn, műhúsos burgerèt?
A vegetàriànus Whopper van màr csak?
Köszi előre is!
Írástudatlanok kedvéért:
Nem fáj, megkérdeztem, mi értelme, mert nem értem.
Én pl. szeretem a kutyát, mint kedvencet. Sosem enném meg a kínaiak által kínált kutyahúst.
És ha lenne mondjuk hamis kutyahús disznóból, vagy vegán kutyahús, akkor sem akarnám azt enni.
Ezek a vegán húsok pont ilyenek a szememben. Én megeszem, mert a húst is megeszem. Ha nem ennék húst, akkor nem akarnék helyettesítőt sem enni. Legjobb példa, hogy 10 éves koromig szinte majdnem semmilyen húst nem ettem meg, és nem is akartam helyette szójafasírt sem enni.
Sehol nem írtam, hogy ne lennék vegán.
Akkor a kedvedért átfogalmazom a kérdésem, hátha válaszolsz végre: miért fogalalkoztat ennyire hogy vadidegenek mit esznek meg mit nem esznek, és miért szurkálódsz?
Mert az ember szerethet egy fogást úgy, hogy nem minden összetevőjét szereti. Pl. világ életemben uborka nélkül ettem a hamburgert, mert szeretem a hamburgert mint fogást, de nem minden összetevőjét. Ebben semmi fura nincs szerintem.
12#
“Sehol nem írtam, hogy ne lennék vegán.”
Tehát vegán vagy, de fáj a hasad a hústól(korábban írtad). Az hogy lehet?
“Akkor a kedvedért átfogalmazom a kérdésem, hátha válaszolsz végre: miért fogalalkoztat ennyire hogy vadidegenek mit esznek meg mit nem esznek, és miért szurkálódsz?”
Írtam, hogy nem foglalkoztat “annyira”, ez csak egy normális érdeklődés, ezért feltettem egy kérdést, amire viszont én nem kaptam választ, csak vádaskodást.
Azt se írtam sehol, hogy soha életemben nem ettem húst. Nem értem min értetlenkedsz ennyire. Nem hittem hogy részletes beszámolót kell írnom az étrendemről és annak okairól... :D
Miért ne kaptál volna választ? Bemásolom akkor újra:
"Mert az ember szerethet egy fogást úgy, hogy nem minden összetevőjét szereti. Pl. világ életemben uborka nélkül ettem a hamburgert, mert szeretem a hamburgert mint fogást, de nem minden összetevőjét. Ebben semmi fura nincs szerintem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!