A Burger King megszűntette a vegàn, műhúsos burgerèt?
A vegetàriànus Whopper van màr csak?
Köszi előre is!
"A hamburger felépítését követő, de húspogácsa helyett valamilyen növényi alapanyagból készült pogácsát tartalmazó szendvics"
Akkor ezt annak idején miért nem így találták ki?
Nem igazán értem mire vonatkozik ez a kérdésed. Mit "ezt", mikor "annak idején", milyen "így"?
#39 tehát nem tudsz belekötni a galád húsevőbe, akkor elkezdesz terelni, és kiemelni a kevés értelmes válaszok egyikét, mintha a többi frusztrált komment nem is létezne. Ügyes. Csak hát az írás megmarad.
De ha szerinted egy érdeklődő kérdésre, amikor érdekel a motiváció, az a helyes válasz, hogy “mit fáj az neked?”, meg “miért rosszabb a napod?” a helyes válasz, és ez nem leoltás, akkor nálad sincs minden rendben.
De ha szerinted egy érdeklődő kérdésre, amikor érdekel a termék neve, az a helyes válasz, hogy “minek akarsz ilyet enni?” a helyes válasz, és ez nem leoltás, akkor nálad sincs minden rendben.
:)))))))
Évek óta folyik a csapból is ez a kukacoskodó kérdés hogy "mé esző hambúrget ha nincse bene húzs", gyakran nyakonöntve némi szidalmazással is. Unalmas.
Ráadásul fölösleges maga a kérdés, mert evidens a válasz. Azért eszik valaki valamit egy összetevő nélkül, mert szereti azt a valamit, csak nem akarja megenni egy összetevőjét, ilyen vagy olyan okból. Elég egyértelmű.
44 Látom a magyar nyelvi ismereteid is gyenge lábakon állnak.
Az nem válasz volt, hanem visszakérdezés, ami bár nem minden esetben illendő, de itt kötetlenebbül lehet a témákról beszélni.
“ Évek óta folyik a csapból is ez a kukacoskodó kérdés hogy "mé esző hambúrget ha nincse bene húzs", gyakran nyakonöntve némi szidalmazással is. Unalmas.”
Tehát mégiscsak elismered, hogy furusztrált vagy a múltbeli események és szekálások miatt és rám zúdítod, holott én csak próbálom megérteni.
"legelső hamburgert miért húspogácsával kínálták, és miért nem zöldségpogácsával?"
Fogalmam sincs. De akkor szerinted ha valamit valaki először elkészített valahogy, akkor soha többé nem szabad változtatni a recepten? :D
Remélem nem szoktál paradicsomszószos pizzát enni, vagy tejszínes carbonarat, az erősen paradicsomszószos (pláne tasakos) bolognairól nem is beszélve.
Amúgy maga a hamburger ha jól tudom, a tatárbifsztek "leszármazottja" szóval akkor minek süti meg manapság bárki? Hisz az már nem az eredeti recept!!!!!!
"Az nem válasz volt, hanem visszakérdezés"
Tudom. Én is csak visszakérdeztem. :)
"Tehát mégiscsak elismered, hogy furusztrált vagy"
Nem, azt ismerem el hogy unalmas és értelmetlen a kérdésed. Ennek ellenére válaszoltam rá.
"De akkor szerinted ha valamit valaki először elkészített valahogy, akkor soha többé nem szabad változtatni a recepten?"
Persze hogy lehet, csak nem egy alapvető összetevővel. Mert az már az étel nevét is megváltoztatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!