Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy lehetne vegán lacipecseny...

Hogy lehetne vegán lacipecsenyét készíteni?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne helyettesíteni a húst?

2022. máj. 10. 10:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Talán szejtán, vagy készen kapható "műhús" szelet.
2022. máj. 10. 10:53
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

Sokan használnak padlizsánt.

Mondjuk szerintem kérdéses hogy az mennyire lehet jó.

2022. máj. 10. 11:22
 3/42 anonim ***** válasza:
70%

De hogy lesz ebből lacipecsenye??? Aminek a lényeges része a hús sülése bő sertészsírban.

Tehát se az alapanyag, se a sütőzsiradék nem játszik vegán elkészítés esetén....

MItől lesz ez lacipecsenye?

2022. máj. 10. 11:41
 4/42 anonim ***** válasza:
23%
3. Az és kész, ne vitatkozz egy Vegával, mert úgy sem lesz igazad.
2022. máj. 10. 12:00
 5/42 anonim ***** válasza:
23%

A kolbász miért olyan mint egy uborka??? Minek kell utánozni a zöldségeket, ha nem akarsz zöldséget enni??

(Gy.k.: szarkazmus)

2022. máj. 10. 12:03
 6/42 anonim ***** válasza:
38%

#5: :-))))

Ötletet adtál!

Tessék nekem receptet hozni húsból készülő uborkasalátára! :-D

2022. máj. 10. 12:04
 7/42 anonim ***** válasza:
90%

Viccen kívül, anyám simán kicseréli receptekben a padlizsánt húsra mert szerinte az jobb. XDD

Szóval nem igaz hogy senki ne csinálna ilyesmit.

#kérdező

Próbáld a szejtánt, annak olyasmi állaga van mint a főtt húsnak - elég élethű, én pl viszolygok a főtthústól mert szerintem undorító az állaga, ezért próbáltam helyette a szejtánt, hátha másmilyen, de pont ugyanolyan volt. Én majdnem rosszul lettem, de van akinek ez előny lehet. :D

2022. máj. 10. 12:09
 8/42 anonim ***** válasza:
87%

#5 A vegánok, vegetáriánusok jelentős része nem azért vált, mert ne ízlene neki a hús, hanem számos egyéb okból. Miután évtizedeken keresztül fogyasztottak egy bizonyos ízvilágot, igényük van arra, hogy az a váltást követően is megmaradjon lehetőleg.

Én ugyan nem ilyen vagyok, mégis gyakran fogyasztok ilyesmit, a párom családja gyakran kedveskedik nekem szójapörkölttel, vegán töltött káposztával, vesznek nekem vegán felvágottat. Magamtól ezeket nem fogyasztanám, de így megeszem őket, főleg, hogy igen ízletesen készítik el őket.

Mindenesetre a hozzászólásod jelentettem, ugyanis az utolsó mondatod ("Azért ehhez a vegánsághoz is súlyos agyhiány kell!") nem egyszerűen súlyosan sértő, degradáló, de egy fejlett és gazdag vitakultúra elérését megcélzó fórumon semmi keresnivalója. Nem Bayer Zsolti műsorában vagy, moderáld magad a későbbiekben.

2022. máj. 10. 13:09
 9/42 anonim ***** válasza:
27%
Könyörgöm, fejezzétek már be ezt a baromságot. Ha egy ételből kivonod az egyik fő összetevőjét vagy tulajdonságát, akkor az már egy egészen másik étel lesz. Persze az is lehet nagyon finom, de attól még egy egészen más étel lesz az eredmény.
2022. máj. 10. 16:34
 10/42 anonim ***** válasza:
83%

Nem ez volt a kérdés. Ha erről szeretnél vitaindítót, akkor írj ki új kérdést, pl "mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak vegán / akármimentes verziót?" - tök érdekes téma, lehet róla vitázgatni de itt nem erre kíváncsi a kérdező szerintem. :)

2022. máj. 10. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!