Hogy lehetne vegán lacipecsenyét készíteni?
Sokan használnak padlizsánt.
Mondjuk szerintem kérdéses hogy az mennyire lehet jó.
De hogy lesz ebből lacipecsenye??? Aminek a lényeges része a hús sülése bő sertészsírban.
Tehát se az alapanyag, se a sütőzsiradék nem játszik vegán elkészítés esetén....
MItől lesz ez lacipecsenye?
A kolbász miért olyan mint egy uborka??? Minek kell utánozni a zöldségeket, ha nem akarsz zöldséget enni??
(Gy.k.: szarkazmus)
#5: :-))))
Ötletet adtál!
Tessék nekem receptet hozni húsból készülő uborkasalátára! :-D
Viccen kívül, anyám simán kicseréli receptekben a padlizsánt húsra mert szerinte az jobb. XDD
Szóval nem igaz hogy senki ne csinálna ilyesmit.
#kérdező
Próbáld a szejtánt, annak olyasmi állaga van mint a főtt húsnak - elég élethű, én pl viszolygok a főtthústól mert szerintem undorító az állaga, ezért próbáltam helyette a szejtánt, hátha másmilyen, de pont ugyanolyan volt. Én majdnem rosszul lettem, de van akinek ez előny lehet. :D
#5 A vegánok, vegetáriánusok jelentős része nem azért vált, mert ne ízlene neki a hús, hanem számos egyéb okból. Miután évtizedeken keresztül fogyasztottak egy bizonyos ízvilágot, igényük van arra, hogy az a váltást követően is megmaradjon lehetőleg.
Én ugyan nem ilyen vagyok, mégis gyakran fogyasztok ilyesmit, a párom családja gyakran kedveskedik nekem szójapörkölttel, vegán töltött káposztával, vesznek nekem vegán felvágottat. Magamtól ezeket nem fogyasztanám, de így megeszem őket, főleg, hogy igen ízletesen készítik el őket.
Mindenesetre a hozzászólásod jelentettem, ugyanis az utolsó mondatod ("Azért ehhez a vegánsághoz is súlyos agyhiány kell!") nem egyszerűen súlyosan sértő, degradáló, de egy fejlett és gazdag vitakultúra elérését megcélzó fórumon semmi keresnivalója. Nem Bayer Zsolti műsorában vagy, moderáld magad a későbbiekben.
Nem ez volt a kérdés. Ha erről szeretnél vitaindítót, akkor írj ki új kérdést, pl "mi a véleményetek arról mikor létező fogásokból csinálnak vegán / akármimentes verziót?" - tök érdekes téma, lehet róla vitázgatni de itt nem erre kíváncsi a kérdező szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!