Lidl-ben nem lehet már vegán bolognai szószt venni?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem, üveges volt, talán zöld kupakkal... Iszonyat jó volt, de már nem látom a boltokban...2022. ápr. 29. 07:50
1/10 anonim válasza:
En mindig olyat veszek igaz nem vegan vagyok de tenyleg nagyooon finom.
Szentesi lidlben mindig van.
Kek kupakos is ami olivas.
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egyre gondolunk, ebből szerintem csak ez az egy van. Erre gondolok amúgy:
2022. ápr. 29. 08:57
3/10 anonim válasza:
Van ketto fele vegan bolognai szoszuk is!
Nem csak akciosan.
4/10 A kérdező kommentje:
Az jó akkor. Egyszer vettem ilyet, akkor nagyon bejött, aztán láttam másik városban akciósan, de csak 2-t vettem. Ha tudom hogy nem találok utána, akkor vettem volna sokkal többet. Bár nem tudom, hogy ez mennyire egészséges (aki képben van az írhatna), mert hát mégis csak bolti készétel, de ízre király.
2022. ápr. 29. 09:54
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem sűrített paradicsom.
2022. ápr. 29. 12:06
7/10 A kérdező kommentje:
Bár a másik válaszoló lehet hogy arra gondol.
2022. ápr. 29. 12:06
8/10 anonim válasza:
Barilla nagyon finom olasz szószt lehet venni és nincs Bene hús.
9/10 A kérdező kommentje:
Én még olyan barillát nem láttam, ellenben olyat ami húst tartalmaz igen.
De hogy tisztázzuk: a Vemondo zöld kupakos vegan bolognai szószra gondolok, semmi más húsos bolognai vagy sima paradicsomszósz nem érdekel, amik említve lettek. Erről tud valaki valamit, hogy hol lehet kapni jelenleg, vagy hol lesz forgalomban?
2022. ápr. 29. 15:53
10/10 anonim válasza:
A Vemondo termékek csak időszakonként vannak a Lidlben.
Figyeld az akciós újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!