Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki vegetáriánus azt tisztelet...

Aki vegetáriánus azt tiszteletben kell tartani szerintetek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Persze, ha vendéget hívsz, akkor nehogy azzal kínáld, amiről tudod, hogy nem eszi meg.

De ha arra vonatkozik a kérdésed, hogy egyszerre ebédeltek a menzán, és ő mindig piszkál, hogy ne egyél húst, azt szard le, vagy ha kevesebb a türelmed, akkor oszd ki rendesen.

2021. dec. 22. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a családból egyedül a nővérem vega (ráadásul lakto-ovo, ergo nem nehéz tartani egyáltalán) már vagy 30 éve, még így is mindig készítenünk neki rendes minőségi vega ételt, idén én csinálom, a köretünket és a többit eheti, mi pulykázunk, neki meg egyben sült gesztenyés-vörölencsés sültet csinálok.

Én mindenki önkéntes vagy kényszerből tartott diétájára tekintettel vagyok, egyedül egy brutál cöliákiás családtagét nem merem az esetleges szennyeződés lehetősége miatt bevállani, mert minimál belekerült gluténtól is durva tünetei lennének, így neki ha ritkán nálunk van (külföldön él) mindig rendelem egy tuti megbízható konyhától az ételt, akik erre specializálódtak és egyáltalán nem is kerül már a konyhájukra be bármi, ami allergizálhatna, kizárólag gluténmentes ételeket készítenek.

Én eleve mindig tiszteletben tartom a másik ember döntését, bármiről is legyen szó (nyilván hétköznapi dolgokra gondolok), ha nem értek egyet sem kritizálom, egyszerűen elfogadom és kész.

2021. dec. 23. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért mit kéne velük csinálni, máglyán elégetni?
2021. dec. 23. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
13. Természetesen nem, csak ne akarja megváltoztatni az étkezési szokásaimat
2021. dec. 23. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tiszteletben tartani, bevett szokás, hogy az utcán leköpjük ha szembe jön. Milyen kérdés ez már....
2022. jan. 9. 16:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!