Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vettem egy zacskós salátát és...

Vettem egy zacskós salátát és azt írja nyomokban csirkét ratalmazhat. Tényleg van benne csirke? (vegetáriánus vagyok) és ha igen akkor hogy? Belesüllyedt a földbe a csirke majd felszívta a levét a saláta?

Figyelt kérdés
dec. 28. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha ilyet ír,csak az lehet, hogy azon a gépen előzőleg csirkét vágtak vagy daraboltak.
dec. 28. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne görcsölj rá nagyon, edd meg nyugodtan.
dec. 28. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Biztosan nincs ilyen termék.
dec. 28. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyen kérdések miatt tenném kötelezővé az IQ tesztet, mielőtt internetet használ valaki...

Azt nem tudom eddig hogy sikerült életben maradnod...

dec. 28. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, minden növény a lebomlott szerves anyagokból épül fel, a trágya nagyrészt állati eredetü, de ennek semmi köze a húsmentességhez.

Másodszor az ilyen kitétel csak annyit jelent, hogy az üzletben, ahol becsomagolták, árulnak csirkét is, de azt nem, hogy a saláta csirkét tartalmaz. (csak esetleg a dolgozó elötte csirkét pakolt, utána meg nem elég alaposan mosott kezet vagy hasonló)

Egyébként a zacskós saláta nagyon nem egészséges dolog, rettentö gyorsan elkezdenek különbözö kórokozók elszaporodni a vágott felületeket.

dec. 29. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű hogy van benne csak ebben a gyárban gondolom gyártanak pl Cézár salátát is és muszáj ráírni mint a csokira a mogyorót tartalmaz.
dec. 29. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez az allergiásoknak szól. Pl azon az ipari konyhán egy légtérben készül 3 féle zacskós saláta, az egyik tartalmaz csirkét, így a kereszt szennyezés esélye nem 0.

Ha ettél már olyan étteremben, ami szolgált fel húst is, kb ugyanaz a helyzet.

dec. 29. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Az enyémben egyszer élő darázs volt.Biztos friss volt a sali.
dec. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!