Baj ha nem eszem húst, de sok salit eszem?
Figyelt kérdés
Szóval kb 3.5 éve nem nagyon eszek húst csak nagyon ritkán felvagottat agy mekibe/kfc-be ha megyek (kb havonta 1-2x) akkor, de ott is amikor tudom kiveszem a húst mert utálom.Egy nap általában délelött eszek két szendvicset, esetleg egy csokit, ebédre salit főtt krumlival, vacsira salit vagy esetleg egy szendvicset, vagy semmit.Kb 2 hónapja vizet iszom csak(1.5 litert tudok csak meginni), de nagyon ritkán veszek egy nestea-t vagy cappyt, illetve ha nagyimhoz(1-2x egy héten) megyek akkor eszek levest vagy krumplistésztát, rakott karfiolt, ilyesmiket.Néha eszek gumicukrot mert az nagyon szeretem , de már egyre kevesebbszer eszem azt is mert hizlal. NE ÉRTSÉTEK FÉLRE, NEM DIÉTÁZOM:)2014. máj. 22. 16:58
1/8 anonim válasza:
Tejtermékeket jóval többet kellene enned. Egyrészt a fehérje miatt is, másrészt vannak vitaminok amik zsírban oldódnak, tehát csak úgy tudnak felszívódni ha zsírokat is viszel be. Szóval tej, sajtok, túró, joghurt - ezeket kellene azért enned.
2/8 anonim válasza:
Nem baj, lényegében szinte vegetáriánus vagy, ezért érdemes lenne utánanézned, hogy milyen zöldséges ételek vannak és ezeket főzni. A vegánok húst, tejterméket, tojást sem fogyasztanak, nekik sem lesz ettől semmi bajuk, de nekik is figyelniük kell a változatos táplálkozásra.
3/8 anonim válasza:
Mikor eszel fehérjét? :O Én igazán nem vagyok az, aki szerint folyton azt kell enni, de azért valamennyi, lássuk be, kell... Megoldható tejtermék nélkül is, de valamiből be kell vinned a fehérjét. Nálam ez házi tojás (finom és komplett fehérje), olajos mag, zöldség forrásból jön.
A hús nem szükséges, csak figyelj a táplálkozásodra (ami a húst gyakran evőkre is igaz).
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindegyikőtöknek a gyors választ:)
2014. máj. 22. 21:16
5/8 anonim válasza:
A zsírban oldódó vitamin nem azt jelenti, hogy csak állati zsírokban oldódik. Növényi olajok fogyasztása is elegendő.
6/8 Kései Sirató válasza:
Minden jó, amit eszel, kivéve a gumicukor. Az egészségtelen. Sertészsír az egyik alap-összetevője és van benne egy csomó mesterséges adalékanyag, roppant egészségtelen, rákkeltő. Egyél helyette csokit, vagy gyümölcsöt.
7/8 anonim válasza:
A húst néha azért megehetnéd, legalább valamilyen finomabb szalámi formájában. Pl Rákóczi, Pick. Egyébként nagyon ajánlom neked az avokádót, ha már nem eszel húst.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom megegyszer mindenkinek :))
2014. jún. 26. 03:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!