Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szeretném lecsökkenteni a...

Szeretném lecsökkenteni a húsmennyiséget amit eszem, még inkább, és igazából amúgy meg sokszor van hogy még kívánom a húst. Csak akkor szabad vegának lenni amikor az ember már tényleg nem kívánja igaz?

Figyelt kérdés
Szóval ha én kívánom meg stb és elkezdem lecsökkenteni, az kb olyan mintha megvonnék magamtól valamit, vagy ha elkezdem ezt kordában tartani esetlek le tudok róla úgy szokni a későbbiekben, hogy tényleg ne kívánjam?
2013. máj. 23. 21:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyanok írjanak légyszi akik tényleg vegetáriánusok és megtapasztalták miről is van szó, a levegőbe okoskodás most nem kell, köszönöm.
2013. máj. 23. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják minőségi éhezésnek és egyébként fehérjehiányod van. Hosszútávon ez betegséghez és halálhoz is vezethet. Vegának lenni nem annyiból áll, hogy gondolok egyet és nem eszek húst, tudatosan össze kell állítani egy tartható étrendet, hogy ne dögöljünk meg.
2013. máj. 23. 21:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Jólvan azzal tisztában vagyok hogy azt tudatosan kell csinálni, nem hiszem hogy fehérje hiányom van:Dmert eszem húst,is csak van amikor ennék de inkább nem akarok mert gusztustalanok ezek a bolti húsok, meg a felvágottak, normális húst meg nehéz beszerezni:S
2013. máj. 23. 22:06
 4/9 anonim válasza:
húst eszel nem vagy vega egyszerű
2013. máj. 23. 22:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Az oké hogy nem vagyok vega azt mondtadtam is ezek szerint rosszul tettem fel a kérdést.Igen húst eszem.És gondolkodtam a vegetáriánus étrenden.A kérdés nem az hogy vega vagyok e vagy sem hanem, hogyha pl kívánom a húst és leszokok róla akkor, úgy nem túl előnyös nem?
2013. máj. 23. 22:15
 6/9 anonim válasza:

[link]

Nemcsak alakformálásról ír, hanem mindenről, amit tudnod kellene a vegetarianizmussal kapcsolatban.

2013. máj. 23. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. máj. 23. 22:29
 8/9 semmi01 válasza:
én majdnem 3 éve vegetáriánus vagyok, körülbelül 1-2 hétig tartott az átállás és utána az ember általában nem kívánja. figyelj oda, hogy az omega3-zsírsavat pótold magvakkal, diófélékkel!! és ha teheted, egyél minden nap vagy minden másnap tojást. én már lettem rosszul attól, hogy nem ettem egy hétig tojást. viszont soha ne vidd túlzásba a kenyeret és gabonatermékeket, ha leállsz a húsról, mert könnyen előfordul, hogy azzal csíllapítanád az éhséged. mindig legyél tudatos, ha eszel!
2013. máj. 24. 18:17
 9/9 semmi01 válasza:
egyébként vegaként és azt mondom, hogy a hús (főleg halak) nagyon egészséges, csak akkor legyél vegetáriánus, ha belső kényszer/vallás/meggyőződés hajt és tanulmányoztad kicsit, hogy hogyan pótold a hiányát! sok szerencsét
2013. máj. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!