Hogyan lehet még elkészíteni a fejes salátát?
Kb. százezerféle módon.
Én személy szerint imádom pl. dióval, körtével vagy mozzarellával, koktélparadicsommal és avokádóval, pisztáciával is. Nagyon jó a szójaszósz, főtt zöldbab és pirított szezámmag kombináció is. Vagy éppen feta sajt, zöld-és fekete olajbogyó. Uborka, joghurt, citromlé. Rengeteg lehetőség van! Nagyon finom egyszerűen hidegen sajtolt olajokkal, mindegy, hogy éppen olívaolaj vagy tökmagolaj. Vagy joghurtos öntetekkel is. Ezeket készítheted otthon is vagy kapható készen is.
Még nem ettem ilyet, mindig csak tervezem, de hallottam másoktól, hogy finom. Van ismerősöm, aki tömlős natúr krémsajtot is tesz bele.
Hús mellé gyakran készítek vegyes fetasajtos salit, abba is jó (én általában jégsalátával szoktam), rövid csíkokra szeletelve vagy tépkedve. Mehet bele paradicsom, uborka, alma kockákra vágva, olívabogyó, esetleg paprika, kapros-joghurtos vagy ezersziget-öntettel, vagy esetleg egy kis gyümölcs- vagy balzsamecettel és olívaolajjal megspriccelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!