Töltött csirkecombot szeretnék, amelynek csirkemájas a tölteléke. Még nem sikerült egy jó receptet találnom, amely igazán jó. Hogyan kell elkészíteni egy jó csirkemájas tölteléket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:12
1/10 anonim válasza:
Én így szoktam, 2-3 zsemle tejbe áztatva, kicsavarva, hozzáütök 3 tojást, 5-6 db lekapart májat, só, bors, petrezselyem, esetleg egy kis fej dinsztelt hagyma. Mi ezt szeretjük a legjobban, nem túl bonyolult.
4/10 anonim válasza:
Mamám is így csinálta, de nem szerettem.
Még soha nem csináltam, de én kihagynám belőle a sallangot, és csak máj hagyma dologgal tölteném meg.
Bár én alapvetően nem gondolom, hogy a comb töltés jópofa dolog lenne. Olyan nyakatekert.. Akkor már inkább csinálj valamilyen göngyölt húst.
5/10 anonim válasza:
Hasonlóan az 1-eshez!
Az apróra vágott/reszelt hagymát megdinsztelem kevés zsíron/olajon, átforgatom benne a májat (esetenként egy kis gombát is!), a fűszereket, petrezselymet. Amikor egy kicsit meghűlt, akkor nyers tojással + áztatott zsömlével/zsömlemorzsával összegyúrni, és kész a töltelék!
7/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz azzal a kiegészítéssel, hogy én majorannát is teszek bele.
8/10 anonim válasza:
Nézz utána: Gödöllői töltött jérce
9/10 A kérdező kommentje:
A csirkemájat mennyire kell felaprítani?
2015. márc. 26. 18:13
10/10 anonim válasza:
Atóól függ szeretnél-e a töltelékben darabokat. Lehet teljesen pépesre is, vagy kb. kockacukornyi darabokra (nme jut jobb az eszembe, amihez hasonlíthatnám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!