Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zacskóban sült csirkecombot...

Zacskóban sült csirkecombot mivé lehet újrahasznosítani?

Figyelt kérdés

Régebben csináltam zacskóban sült csirkecombot, de a férjem nem ette meg. Beraktam a fagyasztóban, de azt mondta dobjam ki, neki nem tetszik, hogy nincs megpirulva. Kidobni nem szeretném. Hogyan tudnám átalakítani úgy, hogy ne vegye észre, hogy ez az a csirkecomb?

Köszi!


2014. júl. 10. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
gyros ,vagy meleg szendvics krém..
2014. júl. 10. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Remélhetőleg még fogyasztható :) Ez esetben süsd át serpenyőben...
2014. júl. 10. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
vágd le a csontról a husit, süsd meg serpenyőben amíg megpirul és tedd salátába vagy szendvicsbe :)
2014. júl. 10. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Én múltkor azt csináltam, hogy a húst leszedtem a csontokról, majd összeaprítottam, mustár, majonéz, tejföl, só, bors meg fűszer amit gondolsz, és akkor kész a szendvicskrém.
2014. júl. 10. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

pl. rizses hús.


A férjed meg főzzön magának és neked, ha kifogása van.

2014. júl. 10. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Sütés végén a zacskót ki kell vágni, és akkor pirul a hús. Egyébként kicsontozva, felaprítva, serpenyőben megpirítva lehet belőle sokféle étel. Saláta, rizses hús, húsos rakott krumpli, ledarálva, fűszerezve pástétom, vagy ez a recept is finom: [link]
2014. júl. 10. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Kiengeded, levagdosod a csontról, a lehető leg apróbbra vágod, és fasírtnak csinálod meg. Nagyon finom, én jobban szeretem, mint nyers húsból! Jó fűszeresen, fokhagyma, dinsztelt vöröshagyma, áztatott kenyér, vagy zsömle, 1 tojás, köménymag. só, bors.
2014. júl. 10. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Húspástétomnak kiváló alapanyag. Kicsontozod először is.

egy közepes fej hagymát megdinsztelsz egy kis zsiradékon és azon átfuttatod a húst. Ledarálod, és utána tolsz 2-3 keménytojást. fűszerezed sóval, borssal, majorannával, mustárral és tejföllel lazítod krémes állagúra.

esetleg egy kis pirospaprikát is tehetsz bele, hogy egy kis színe is legyen.

Friss puha kenyérrel, vagy pirítóssal tökéletes vacsora.

mellé paprika, paradicsom, uborka, vagy kovászos uborka.

2014. júl. 10. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha ebédre szánod, akkor csinálj egy jó lecsós pörköltalapot és abba tedd a kicsontozott húsdarabokat.Jól forrald össze, teljesen olyan lesz, mint frissből.

Rizzsel, tarhonyával vagy tésztával nagyon finom lenne.

ne sajnálj bele 2-3 paprikát, paradicsomot.

2014. júl. 10. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha ügyesen kockára vágod a húst, átsütöd pirosra jó fokhagymásan, majorannásan, mellé sütsz kockára vágott krumplit pirosra, majd a végén összeborítod, akkor kész egy finom csirkebrassói.
2014. júl. 10. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!