S. O. S. Sziasztok. A Maggi fortélyok omlós csirkesült alapot használta valaki már, milyen tapasztalatai voltak? Jól átsült? Mi van akkor ha kacsacombot teszek bele és nem bőrözöm le? Ugyanúgy meg fog sülni?





Ilyen vacak nélkül is tudsz finom kacsacombot sütni.
Tegyél zsírt a tepsibe, pici vizet alá, sózd meg a combokat, vagdosd be a bőrét, tegyél rá kevés majorannát, bazsalikomot, fedd le, és süsd puhára a sütőben. Ha már átsült, akkor fedő nélkül süsd pirosra.
Szia. Köszönöm a választ.
Valójában csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen ha nem a hagyományos módon készítem el.. Hanem sütőzsákban.
De ahogy néztem, nem sül egyenletesen, így kivettem a tepsibe és lefedve sütöm még, amíg nem lesz teljesen puha. Utána még pirítom picit, hogy ropogós legyen a bőre.





Szia!
Én kacsacombot csak sütőzacskóban tudok finomra sütni, ezt a Maggi fortélyok alapot nem szoktam használni.
A kacsacombokat befűszerezem sóval, pirospaprikával, borssal és rozmaringgal beleteszem a sütőzacskóba este, így hagyom egy éjszakát, teszek bele egy nagyon pici olajat a biztonság kedvéért.
Reggel beteszem a sütőbe, egy tepsibe, és a zacskó csomagolásán szereplő ideig sütőm. Olyan két órát, 180 Fokon.
Nekem eddig mindig jól sikerült!
Üdv egy Anyuka





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!