Üdv. Tudnátok írni nekem egy pár bevált egészben sült disznócomb receptet és szaftot? Köszi.
A férfiak általában szeretik a tarját. nem száraz, puha omlós húst lehet egyben is sütni belőle.
egy jó kilós darabot , ha veszel, bedörzsölöd sóval, hegyes késsel sok helyen megszúrkálod és résekbe szeletke fokhagymákat dugdosol.
egy nagyobb magasfalú serpenyőben vagy egy jó fedelű lábasban zsírt olvasztasz. amikor forró a zsír, akkor körbepirítod benne a darab húst, és egy kis vízzel fedő alatt elkezded sütni.
gyakran meg kell nézni, mert hamar odakaphat. mindig egy pici vízzel kell pótolni a hiányzó levét.
Kb másfél-két óra alatt megpuhul.Felszeletelve
bármilyen körettel, szósszal, mártással lehet tálalni.
A zsírja nagyon finom pecsenyezsíros kenyérnek.
Ez nagyon finom. Egyben sült tarja töltve pácolva.
Vegyél egy egész csontos tarját. Vágd szeletekre ,de ne vágd le csak a csontig. Akkor jó ha legyező szerüen kitudod nyitni. A szeletek közé bacont ,kolbászt ,hagyma karikát tegyél:(minden szelet közé) hurka pálcával tüzd össze.
Pácold be evvel a páccal.BBQ Mártás
Hozzávalók
2 kanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evő kanál mustár
4 evő kanál barna cukor
1dl sör (Barna)
2 evő kanál worcesterchire szósz
5dl kechap
A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük.
Sült húsokhoz és pácolásra alkalmas:
A hús 1 napot minumim álljon a pácban.max 3-4 napot. Sütni pedig elég sokáig kell: 150C -on 3órán át(lehet ,hogy kicsit tovább) : Így a lassú sütéssel belül szaftos marad. Fólia alatt süsd: Amikor a hús megpult akkor vedd le fóliát és süsd pirosra kivülről. A pácból tegyél félre majd a tálalashoz mártásnak.
Csülök is jó azt nem tudod megtölteni. de úgyan igy meg csinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!