A pulykahúst kell pácolni előtte, hogy omlósabb, finomabb legyen a húsa? Bevált pulykarecept ami nem egészben sült pulyka, mi lehet? Combok, mell sütőben, hogy készül finomra, omlósra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 11:43
1/6 anonim válasza:
Ha feldarabolod, mellét, combját, szárnyát előző este sózom, borsozom, (esetleg valami baromfi sült hús fűszerkeverékkel is megszórom), fokhagymával megtűzdelem.
Másnap tepsibe kevés zsiradékon, kis vizet öntve alá (sok nem kell, a hús is enged valamennyit), fóliával beborítod, és puhára párolod. Ha a husi puha, fólia le, és piros-ropogósra sütöd. Közben néha-néha lehet saját levével, zsírjával locsolgatni is, ill. fordítani a 2 oldalán.
2/6 anonim válasza:
Tejbe áztatom. Sót nem teszek bele. Nem használok készen kapható fűszerkeveréket. Amikor kiveszem a tejből, akkor sózom meg. Borssal és majoránnával fűszerezem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors tippeket, remélem jól sikerül, holnap sütöm meg :-)
2013. jan. 25. 11:58
4/6 anonim válasza:
én is ajánlom a tejben áztatást, esetleg rakhatsz bele egy kis fokhagymát.
5/6 anonim válasza:
Sörben pácolva nagyon finom, ropogós és szép színű lesz. Teszek a páclébe még almát és zellert, ezzekkel együtt sütöm meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, finomnak hangzik, kipróbálom :-)
2013. nov. 9. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!