2/2 anonim válasza:
Az ételkészítés módjától, minőségétől függ.
Normál esetben igen, vagy benne marad minden, vagy ha a sülési veszteséggel távozik egy része, akkor olyan jellegű az étel, hogy az eltávozott fehérjét is megeszed.
(pl egy egyszerű pörköltnél, a kifolyó húsnedvekben van némi fehérje, de a szaftot ugyanúgy megeszed, tehát nem vész kárba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!