Ajánlanátok vegetáriánus recepteket?
Kerestem a neten, de én a jelenlévők receptjeire vagyok kíváncsi, kinek mi vált be.
Gombás recepteket kérlek ne írjatok, azt nem szeretem.
Tojás, tej lehet a receptekben.
Mi ez az értelmetlen vita? A vegán, vegetáriánus receptek pont a hatalmas szabadságról szólnak, és én ezt imádom bennük 😘
Kérdező, ajánlom neked a vegánblog.hu-t, Ákosékat megtalálod youtubeon is, én nagyon sok mindent tanultam tőlük.
Ha így lenne, az sem bizonyítana semmit. A legtöbb ember buta. Most teljesen elvonatkoztatva a kajától. A legtöbben például beb@szás nélkül sem tudják elképzelni az életüket. Meg egy csomó felesleges, földhöz ragadt hülyeség van még, ami nélkül az átlag ember nem tudja elképzelni az életét.
ma 12:21
Neked nyilván semmi nem lesz elég meggyőző, hiszen el kéne ismerned a tévedésedet, amin már elsőre látszott, hogy hülyeség, de már azon is látszódott, hogy csak kötekedés volt.
Kedves Marcell!
Én ugyanezt gondolom rólad. A válaszokra adott reakciókból pont nem úgy tűnik, hogy az emberek veled értenek egyet. Ha már a többség véleménye számít. Meddő vita, részemről ennyi elég volt. Mindenki egye úgy a paprikás krumplit, ahogy szeretné. :)
Én a paprikás krumplit és a lecsót is hús nélkül csinálom
Füstölt tofut szoktam tenni hozza
Én nem vagyok vega viszont szeretek így étkezni!
A kedvenceim a krémlevesek, brokkolikrémleves, vöröslencse krémleves, sajtkrémleves, fokhagymakrémleves stb.
Imádom a vöröslencse vagy a gomba fasírtot is.
Rántott sajt, gomba alap :).
Csináltam egyszer olyat is, hogy paradicsomok tetejét levágtam, a belsejét kikapartam és tejszínes-krémsajtos keveréket beleraktam amit befűszereztem a tetejére sajt került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!