Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ajánlanátok vegetáriánus...

Ajánlanátok vegetáriánus recepteket?

Figyelt kérdés

Kerestem a neten, de én a jelenlévők receptjeire vagyok kíváncsi, kinek mi vált be.

Gombás recepteket kérlek ne írjatok, azt nem szeretem.

Tojás, tej lehet a receptekben.

2021. nov. 20. 21:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
10-es: Még életemben nem tettem paprikás krumpliba kolbászt vagy más húsfélét, szerintem csak elrontja!
2021. nov. 21. 08:15
 12/28 molnarmarcell21 ***** válasza:
9%

ma 08:15

Akkor viszont az nem paprikás krumpli :)

Senki nem mondta, hogy ragaszkodni kell a húshoz, de aki ilyen ételekhez van szokva, az nem fogja elsőre megkedvelni a másfajta ételeket. Szóval hogyan csinálsz egy kezdő vegának paprikás krumplit gabonakolbász nélkül, hogy ne menjen el elsőre a kedve az egésztől? Tudom, finoman főzöl, ami nagyon szépen hangzik, csak szoktatás nélkül csalódás lesz.

2021. nov. 21. 08:23
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

Nem kötözködésképpen, de ki mondja meg, hogy kötelező a kolbász a paprikás krumpliban?

2021. nov. 21. 11:33
 14/28 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%
A hagyományok, a szokás :) Megtévesztés kategória, ha nem teszel bele.
2021. nov. 21. 12:13
 15/28 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, de eredetileg még véletlen sincs a paprikás krumpliban húsféle, ez csak újabb szokás.

A hagyományos elkészítési mód szerint nincs benne.

Másrészt a "gabonakolbász" olyan undormány, amit senki nem tesz önszántából ételbe, mert csak elrontja vele.

Kezdö vegának is böven jó lesz minden igazi vagy mü kolbász nélkül, megfelelöen füszerezve és nem levesszerü állapotban, fél vödör vízzel felöntve.

2021. nov. 21. 14:31
 16/28 anonim ***** válasza:
2021. nov. 21. 14:56
 17/28 molnarmarcell21 ***** válasza:
31%

ma 14:31

Kérdezz meg tíz embert. Ha abból csak 5 azt mondja, hogy nem kell bele, akkor igazat adok neked.

Nem tudom, milyen gabonakolbászokat kóstoltál, de hidd el, mit én szoktam használni, annak elég jó íze van.

2021. nov. 21. 16:08
 18/28 molnarmarcell21 ***** válasza:
2021. nov. 21. 18:04
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy legtöbb ember szokott bele tenni, az nem jelenti, hogy csak akkor lehet paprikás krumplinak hívni, ha van benne. A kérdésednél is írják, hogy eredetileg a szegények ették, na nekik biztos nem volt pénzük húsra. Másik ilyen példa a csilis bab. Abba is szokás tenni húst, ettől még a hús nélküli csilis bab is csilis bab. Az eredeti receptben ott sem volt, csak mára lett ez a trend, pont mint a paprikás krumplinál.
2021. nov. 21. 23:25
 20/28 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%
Ez már erőltetett kötözködés; 25-ből 23 ember nem tudja elképzelni a paprikás krumplit kolbász nélkül.
2021. nov. 22. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!