Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Töltött kaposzta zöldéggel?

Töltött kaposzta zöldéggel?

Figyelt kérdés
Töltött káposztát szeretnék csinálni. Arra gondoltam, hogy kipróbálnám a ,,vegatáriánusul'', a hús helyett hagymán megpirított paprikát, répát, petrezselymet tennék és összeaprítanám. Kérdés, hogy ezekhez tehetek lencsét is? Jó lesz úgy szerintetek? (Légyszii a nem ide való megjegyzéskeet mellőzni (nem akarok vitát indítani)...kösziii :*)

2021. ápr. 3. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A fűszerezéstől függ minden! Akár gombát is tehetsz bele és egy kevés főtt krumplit is, biztos, hogy finom lesz!
2021. ápr. 3. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

1-es vagyok

Ez egy nagyon finom erdélyi recept, ha nem szereted a kaprot vagy a csombort, akkor azokat kihagyhatod, a lényeg megmarad.

És ha még tudsz szerezni bele vegetáriánus füstölt valamit (vannak kolbászok) vagy valamilyen füstölt fűszert, akkor tökéletes lesz!

[link]

2021. ápr. 3. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
dinsztelthagyma, ra a voroslencse megfoz+bulgurral osszekevered es betoltod majd osszefozos az egeszet, szuper lesz.👍
2021. ápr. 3. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy csináltam legutóbb, hogy hagymát, reszelt sárgarépát és lereszelt gombát megpároltam, ahhoz raktam rizst, tojást, fűszereket és ezzel töltöttem meg a leveleket. Finom volt.
2021. ápr. 3. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
én pár hete ettem életemben először hús nélküli töltött kápit húsevőként, ott répával volt pótolva, közelített az íze az igazihoz, de hiányzott a hús, nem tudta teljesen visszaadni nekem.
2021. ápr. 3. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos bulgur alappal készíteném a tölteléket, és abba az ízesítőket.
2021. ápr. 3. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Tegyél bele füstölt pirospaprikát, pici szójaszószt, ma már sok helyen lehet kapni
2021. ápr. 3. 21:09
 8/8 anonim válasza:
100%
szójagranulátummal is lehet próbálkozni a darált hús helyett, úgyis a fűszerezés a kulcsa :)
2021. ápr. 4. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!