Vegánok, ha az életetek múlna rajta, akkor sem ennétek húst?
21
Az sem baj, ha a kaja akár szomszédos országból jön, vagy legalább a kontinensről, szóval ha azért reálisak akarunk maradni, nem mindig tudsz kapni mindenből hazait, bocs a kiegészítésért
Egyáltalán az ilyen lakatlan szigetes vagy Andokban lezuhant repülős történeteken kívül a civilizált világban hol fordulhatna elő olyan szituáció, hogy az éhhalál közelébe kerülnék és így húst kellene ennem?
Sehol, hiszen ma már világszerte elérhetők a növényi élelmiszerek/ételek.
Tehát nagyon remélem, hogy a fenti extrém szituációk el fognak kerülni, viszont így máshol nem lesz szükségem a húsra, még háborúban, pl. az 1945-ös budapesti ostrom alatt is volt mit enni az óvóhelyen, pl. babot, a húsevők bezzeg a lóhúst zabálták, nem akarok rájuk hasonlítani.
#27 nem pont ti szoktatok azzal érvelni,hogyha világvége lenne senki nem enne húst,meg ha magának kéne levágnia,meg ha nyers lenne stb ?:D Ami egyébként mind hazugság,csak ti hiszitek azt akik a starbucksban nőttetek fel iphonenal meg avokádós pirítóssal a kezetekben ,hogy az emberek nem ölnek meg állatokat ősidők óta,vagy nem vadásznának ha szükséges lenne,a nyers húsról meg ne is beszéljünk,szerintetek ízetlen ,büdös ,ennek ellenére emberek milliói eszik nyersen a halat,marhát ,meg néhol ennél vadabb dolgokat is ..
Szóval elhiheted,te is kétpofára zabálnád a lovat ha kellene :D
Ezt az álszentséget ki nem állhatom a vegánokban,pedig én is cska heti egyszer eszek húst :D
Nem tudom te milyen álszentekre gondolsz, de én még soha nem hallottam olyat, hogy egy vega szívesen éhenhalna ha csak húst ehetne.... inkább meghalna csak ne kelljen levágni egy nyuszit.
Szerintem sokan teljesen el vannak tévedve a vegetáriánusokkal kapcsolatban...
28-as: semmiféle álszentség nem volt benne, és a reakciód nagyon is jól példázza, hogy miért árad a zsigeri megvetés a húsevőkből/mindenevőkből a vegetáriánusok/vegánok felé.
Undorodom a hústól, 15 éves korom óta nem ettem és nem is tervezem, extrém szituációban sem.
A kérdésfeltevő pedig tényleg szégyellje magát, mert ez a kérdés többekből kihozta a vadabb énjét, amire semmi szükség nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!