Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha egyetlen egy dolgot ehetnét...

Ha egyetlen egy dolgot ehetnétek csak, nem készétel, csak önmagába egy dolgot, életetek végéig, mit választanátok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 17:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Papfojtogató tészta pármai sonkával, garnélával, koktélparadicsommal, sok olívaolajjal.
2016. szept. 24. 17:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
zsíroskenyér
2016. szept. 24. 17:46
 3/19 anonim ***** válasza:
26%

Nem készétel, tehát alapanyag?

ha muszáj választani, akkor azt hiszem nektarint, dinnyét vagy banánt. Ezeket eltudom képzelni, hogy hosszabb ideig egyem, de egyébként inkább megölném magam.

2016. szept. 24. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tésztasaláta.
2016. szept. 24. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Nincs olyan, amitől hosszú életem lenne, tápanyaghiányos vergődést pedig nem akarok, innentől öljenek meg itt és most.

Akkor olyat kell kitalálnom, ami gyorsan megöl és finom? Gyilkos galóca. Pár hete elég sok volt itt az erdőben, nagyon szép gomba és szerintem összetéveszthetetlen, ha valakinek van szeme és minimális tudása.

A tojás tápanyagdús és szeretem, de nincs benne elég kálcium és a magnéziumhiány is egyre rosszabb lenne. Eleinte izomgörcsök, majd idegi problémák...

Valami 2 hónap után üt be a skorbut, ez már a C-vitamin hiánya miatt (sok előnye van a gyümölcsevő ősnek, pl. a színlátás, na, a C-vitamin termelésének hiánya pont nem az)? Az se az igazi.

A bölcs választás bizonyára egy növényevő állat lenne, kompletten, valószínűnek tartom, hogy az adja a legteljesebb tápanyagbevitelt, de olyat egy napig sem akarok enni.

2016. szept. 24. 18:11
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Krumplit
2016. szept. 24. 18:26
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
rizst :)
2016. szept. 24. 18:38
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én azt hiszem zabpelyhet 😊
2016. szept. 24. 19:11
 9/19 anonim ***** válasza:
34%

Márpedig jobb ötlet fehérjét és zsírt választani, mert anélkül hamar kikészül az ember, igaz, ez sok más tápanyagra is igaz...

Ha nem foglalkozunk az ilyen megfontolásokkal, akkor én a tojás és a földimogyoró között ingadozom jelenleg, bár pl. a banán nekem is bejön, de a második nap már rosszul lennék. Ami amúgyis bekövetkezne zöldség nélkül. Úgyhogy a paradicsom is esélyes, ha csak mondjuk egy hétről van szó, bár ott is kellemesebb lenne a totális böjt. Nehéz egyet mondani, de nem csoda, kell ez is, az is, egyetlen étkezésen belül is.

2016. szept. 24. 19:28
 10/19 A kérdező kommentje:
Igaz 😊
2016. szept. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!