Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol ettétek életetek legrossza...

Hol ettétek életetek legrosszabb gyrosát?

Figyelt kérdés
Én Egerben, az Agriaplázában. Jó drága is volt ráadásul, 1350 Ft! Kiszáradt, ízetlen csirkehús, a gyros tál 80%-a fejes saláta volt, csak azt a csípős piros öntetet tették rá, a fehéret nem. Valami borzasztó volt.

#gyros #Eger #Agriapláza
2016. jan. 18. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Győr pláza 2-3 éve.

80% nyers káposzta volt lereszelve összekeverve egy kis íztelen csirkehússal pitában, pár csepp szósszal 1 karika éretlen paradicsommal.

Árára nem emlékszek.

2016. jan. 18. 10:25
 2/11 Trafó1 ***** válasza:
92%
Pár hete volt balhé a gyros körül, egy húsipari üzemet zártak be mert állott ellenőrizetlen húsból dolgoztak piszok és egérszar mellett, no állítólag ők látták el gyros hússal egész Magyarországot , én azóta nem vettem gyrost.
2016. jan. 18. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sárospatakon, egy random sarki gyrososban. Nem tudom definiálni az ízét.
2016. jan. 18. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, de Görögországban :D

Úgy indultam neki a barátnőmmel, hogy na akkor most kettő hétig csak gyroson fogunk élni. Első este betévedtünk a helyiek szerinti legjobb gyrososba, és nagy csalódás volt. Kaptunk egy nagy tál sült krumplit némi ormótlan hússal. A zöldség három karika paradicsom volt, a szósz pedig egy evőkanálnyi tzatziki a tányér mellett külön kis tégelyben és semminek semmi íze nem volt... ez után két hétig halat ettünk inkább...

2016. jan. 18. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb és legrosszabb döner kebabot (ez lényegében ugyanaz) egy helyen, Sopronban, a vasútállomással szemben lévő bódésoron. Marhahúsi volt benne mindig, de egy alkalommal valami borzalmas íze volt. Két falat után ki is dobtam. Nem balhéztam, de jeleztem. Nagyon jó szokott lenni.
2016. jan. 18. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem ettem rossz gyrost se kebabot :D
2016. jan. 18. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Sir Butcher nevű felhasználó válasza:

Meg nem ettem rossz gyrost se kebabot :D"

Mindenesetre a húsmentes változata elég érdekes lehet! :-D

(Most ugyanis a vega rovatban szerepel a kérdés. Később biztosan átteszik)

2016. jan. 18. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A balatonon egy fesztiválon, olcsó volt, cserébe nyers volt a hús egy része. 4 napig kórházban voltam.
2016. jan. 18. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
Németországban. Egy görög étteremből rendeltünk házhozszállítást, gyros tál pitával néven. Kihozták, jó illata volt, átvettem, kinyitottam, fenékre ültem a döbbenettől: ott volt a hús, külön a pita, meg 1-1 doboznyi főtt rizs és főtt krumpli... semmi zöldség, semmi szósz, kifejezetten szar volt az egész és köze nem volt a gyroszhoz. Többet nem rendeltünk onnan, szürreális élmény volt. :/
2016. jan. 18. 19:57
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

9-es: a gírosz vagy döner, csak hús. Biztosan nem volt az jó, ha panaszolod, de a hiányolt dolgok csak akkor adhatnak panaszra okot, ha a rendelésnél szerepeltek.

A kebab kifejezetten Németországi eredetű. Nem ment annyira jól a gírosz (döner) kezdetben, s ott találta ki egy (ezt hiszem török) fickó, hogy ilyen szendvics szerű módon állítja össze gyorsbüfékben.

2016. jan. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!