Szerintetek mi a legrosszabb kaja a világon?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 23:16
1/21 anonim válasza:
Ez nagyon szubjektív téma. Szerintem a tökfőzelék.
2/21 anonim válasza:
káposztás tészta. A gondolatától is elkap a hányinger
3/21 anonim válasza:
Mindenfajta hús,amin zsírréteg van...bleee
4/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van ilyen. Kivéve persze azokat, ami nem is étel, hanem csak a nagy nyomorában töm magába az ember, mert éhen pusztulna. De gondolom nem ilyenekre gondoltál.
Minden ember külön világ, így legalább 7 milliárd nagyon-nagyon jó kaja, és 7 milliárd nagyon-nagyon rossz kaja van. (Illetve nincs, mert rengeteg ember nyomorog. Több mint a fele.)
5/21 anonim válasza:
Az éhezőnek szinte minden táplálék . Azt nem kedvelem ha menőzésből bogarat esznek , herét , belsőséget agyat ,vért azok akik nem szorulnak rá . A túlfűszerezett csípős dolgok se az éhséget csillapítják . A konyhaművészetnek az édes krémes húsokkal való párosítása se tetszik .
6/21 anonim válasza:
Bogár, here, pók, kígyó, kukac, csiga, skorpió. Most csak ennyi jutott az eszembe.
7/21 anonim válasza:
vagy a tökfőzelék, vagy a kelkáposztafőzelék.
8/21 zsuzsanna23 válasza:
Számomra a legrosszabb étel a Diós tészta. Ezt soha nem eszem meg sehol, inkább csupasz tésztát kérek.
Ez nem jelenti azt, hogy más ne imádhatná!
" Kinek a pap kinek a papné "
9/21 anonim válasza:
Sajtleves.. egyszer ettem de soha többet nem fogok
10/21 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan,hogy legjobb,vagy legrosszabb kaja,amennyiben ennivalóról beszélünk és nem valami extrém dologról,amit mellesleg hobbiból esznek valahol a világban.Minden étel relative jó,vagy rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!