Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok, ha az életetek múlna...

Vegánok, ha az életetek múlna rajta, akkor sem ennétek húst?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az éhhalál szélén állsz, és csak az mentheti meg az életedet, hogy eszel húst. Mit tennél ilyen helyzetben?
2021. febr. 7. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Az a már amúgy is meghalt állat ne haljon meg miattam, inkább éhen halnék
Az életem fontosabb, ennék belőle
26 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
99%
Nem vagyok vegán, de ha logikusan végiggondoltad volna a kérdést, mielőtt kiírod, rájöttél volna, hogy az éhenhalás szélén bekapcsolnak a túlélő ösztönök. Ugyanúgy, ahogy vízbe fulladáskor nem törődsz bele, hanem kalimpálsz és levegőhöz akarsz jutni, az éhenhalás szélén sem fog az ember morálisan tépelődni ezen. (Utólag,ha túléli, érezhet megbánást és szégyent.)
2021. febr. 7. 18:08
 2/31 A kérdező kommentje:
Valójában az érdekelne, hogy mennyire őszinték az emberek :)
2021. febr. 7. 18:11
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Tudod, hogy nem lesznek azok. Mindenki van, aki a nyilvánvaló ellenére jobbnak akarja majd feltüntetni magát - "én bezzeg nem", ó dehogynem, csak még nem voltál az éhenhalás szélén.
2021. febr. 7. 18:17
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
*Mindig akad
2021. febr. 7. 18:18
 5/31 anonim ***** válasza:
48%

"Az a már amúgy is meghalt állat ne haljon meg miattam, inkább éhen halnék"

"Valójában az érdekelne, hogy mennyire őszinték az emberek :)"

Na, újabb vegános uszítókérdés, ahol a vegánok nyilván csak xarok és képmutatóak lehetnek. Fogalmad sincs a kereslet kínálat fogalmáról, vagy a lelkiismeretről, ennél fogva felesleges rád egy szót is pazarolni, mert olyan buta vagy és alantas, hogy senkinek sem hiányoznál, ha kitennénk a sivatagban.

Soha nem fog eljönni az az idő, mikor egy vegán nem választhat, csak húst ehet. Ennél fogva kár is ezen jártatnod a buksidat.

Az önáltatás nem vegán tulajdonság, minden ember magában hordozza. "Én biztos nem... (csinálnék valamit)". De ez mindig csak akkor derül ki végül, ha már abba a szituációba kerül az illető.

Biztosan legalább nagy részük megenné, ha az életük múlna rajta. De 2021-ben vagyunk. :) Van választásunk. Tehát a kérdésed olyannyira elméleti, hogy csak provokáció lehet.

2021. febr. 7. 18:57
 6/31 anonim ***** válasza:
94%

Az Andokban lezuhant repülőgépen utazó sportolók még a társaikból is ettek. Lenyúzták a holtak lábán a bőrt és azt húzták fel zokniként és hasonlók.

Ilyenkor nincsenek elvek, életösztön van. Aki mást mond, az hazudik!

[link]

2021. febr. 7. 18:58
 7/31 anonim ***** válasza:
20%
Igen.Édesanyám is mindig ezzel jön,hogy ne hülyéskedjek már,ha éheznék,megenném én a húst.Nagyon lenéz szerintem ilyen tekintetben,pedig lehet hogy ő is csak magából indul ki,pedig nekem annál nagyobb az akaraterőm.Ha emberhús lenne,az más (mint pl. az Életben maradtakban),azt megkóstolnám,nem azért mert beteg lennék,bár lehet az is,hanem kíváncsiságból,mindenkit érdekelnek olyan dolgok,amiket még nem csinált,ilyenekből nálam egy rakat van.
2021. febr. 7. 19:39
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
6.:Hát akkor te most hazudtál.Azon kívül,hogy ettek belőlük,a képzeleteden kívül az emberi bőr hordása lábbeli gyanánt nem történt meg.
2021. febr. 7. 19:43
 9/31 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki enne belőle . Nincs rossz kaja ,maximum nem vagy elég éhes ..
2021. febr. 7. 19:44
 10/31 anonim ***** válasza:
35%
10.:Nem kellene anyázni,nem ismered,ha bajod van,csak az adott személyt szidd,ne az Édesanyját.De ha valaki ennyire bepipul,az nyilván azért van,mert az egója működésbe lépett,és nem bírja elviselni hogy hazugságon érték,ilyenkor is szidják a másikat,azt hiszik,hogy,őszintén szólva fogalmam sincs hogy mit hisznek.Te pl. mit hiszel?Kíváncsi lennék rá.
2021. febr. 7. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!