Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért néznek ki a vegánok...

Miért néznek ki a vegánok többsége úgy mintha betegek lennének?

Figyelt kérdés
Persze van kivétel de többségében ezt látom... nézzétek meg a Steiner gyereket vagy Tőzsér Bertát vagy a legtöbb vegán embert... túl vékonyak, beesett a szemük, sápadtak stb...
2021. febr. 2. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

A kérdezö - meg a 7-es, ha nem a kérdezö másik profilról - a tipikus provokációs logikát követik:

azt állítják, hogy MINDEN VEGÁN betegesen néz ki, az ennek ellentmondó konkrét példákat meg elutasítják azzal, hogy aki nem ilyen kinézetü, az NEM vegán, csak azt mondja.

Ideje lenne lassan az ilyen kérdéseket feltevö embereket letiltani, mert provokációra nincs szükség.

A környezetemben egyébként elég sok vegán van (jóval 10 fölött), a többségük 30 és 50 közti emberek, kifejezetten egészséges, jó állpotban lévö személyek

2021. febr. 2. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Azt csak te írtad, hogy MINDEN vegán. A kérdező azt írta, a TÖBBSÉG, és hogy van kivétel.

Azon miért vagy felháborodva, hogy sok híresség nem vegán, és sokuk ha ki is próbálta, abbahagyta? Te kezdtél el hírességekkel példálózni, ráadásul helytelenül. Pl. Beyonce, akit említettél is, nem vegán. Csupán csak kipróbálta a növényi alapú reggelizést egy időre.

2021. febr. 2. 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Kieg.: Miley Cyrus sem vegán már, rég abbahagyta. De nem is kell mindenkit felsorolni a hírességek közül, aki igazából nem az, vagy befejezte ezt az életmódot. Bárki utánanézhet.
2021. febr. 2. 15:44
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

NEM a hírességekröl volt szó, csak róluk lehet képet találni a neten.

Ennek ellenére a kérdésfeltevés továbbra is provokatív, akik TÉNYLEG ismernek vegánokat - nem pár hírességet kipécéznek, akik kifejezetten vékonyak - , azok tudják, hogy a vegánok többsége egészséges kinézetre is meg egészségileg is rendben van!

2021. febr. 2. 15:52
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi ösztönöz egy embert arra, hogy egyfolytában cseszegesse a vegánokat?

Szerintem az ilyennek saját magával van baja.

2021. febr. 2. 17:13
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
15-ös: tökéletesen egyetértek veled!
2021. febr. 2. 17:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, hogy betegesen néznek e ki, hanem, hogy a közérzetük milyen.

Ha jó akkor mi a probléma?

(nem vagyok vegán)

2021. febr. 2. 17:26
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Ez érdekes, én azt vettem észre az embereken (igaz csak képeken), hogy sokkal fiatalabbnak néznek ki mint ahàny évesek, és szrintem ez az egészségüket is tükrözi.
2021. febr. 2. 23:22
 19/24 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy általánosító, provokatív kérdés. Egyetlen vegánt tudok mondani, akire ez igaz lenne, de nem tudom ő miért néz ki így. Nem akarom rossz hírét kellteni, egy nem túl ismert Youtuberre gondolok. Én kivagyok gömbölyödve, és pirospozsgás vagyok, a hajam fénylik olyan egészséges, körmeim nem törnek, szép a bőröm. Steiner Kristóf szerintem tök rendben van, a másikat nem ismerem.
2021. febr. 5. 23:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért ismer annyira kevés híres vegánt a kérdés feltevője?

12-es: valóban vannak volt vegán celebek (pl. Anne Hathaway), akik valamiért abbahagyták, de érdekes módon azok, akik tényleg szívügyüknek tekintik, még mindig azok.

Pl. még 2016-ban volt egy igen tanulságos interjú Woody Harrelsonnal, amiben nagyon szépen megmagyarázta, hogy ő miért vegán. Ezzel vagy egyet lehet érteni vagy nem, de figyelmen kívül hagyni nem nagyon.

Aztán vannak olyan celebek, akik szintén (sok átlagemberhez hasonlóan) csak divatból lettek vegánok, vagy mert "tenni akartak valamit a környezetért". Aztán amikor szembesülnek némi nehézséggel, voltak közülük olyanok, akik feladták, pedig Ny-Európa/USA/Kanada kb. 1000x annyira vegán-barát (ahogy ők mondják: "vegan-friendly") helyek, mint K-Európa és benne Mo.

Egyetértek 19-essel: Steiner Kristófnak abszolút semmi baja, sosem volt az a kisportolt típus, de nem is egyszálbél.

2021. febr. 8. 21:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!