Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért néznek ki a vegánok...

Miért néznek ki a vegánok többsége úgy mintha betegek lennének?

Figyelt kérdés
Persze van kivétel de többségében ezt látom... nézzétek meg a Steiner gyereket vagy Tőzsér Bertát vagy a legtöbb vegán embert... túl vékonyak, beesett a szemük, sápadtak stb...
2021. febr. 2. 07:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezö szerint gondolom az az alapfelállás, hopgy egy férfi 100 kiló alatt nem létezik, egy nönek meg asszonyosnak - nagyfenekü, nagy combú, hasas disznószerü kinézet - kell lennie, aki nem ilyen, az betegesen néz ki.

Az egész kérdés egyértelmüen provokatív és nem az elsö ebben a témában, csak arra jó, hogy egyes ostoba emberek tudjanak höbörögni.

2021. febr. 9. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

21: sosem fogom megérteni, h hozzád hasonlók funkcionális analfabéták, vagy direkt olyanra reagálnak, amit senki sem írt.

hát nem sok értelmes választ kaptál, kérdező:

-nyilván az alacsony fehérjebevitel miatt nem túl izmosak

- hiányozhatnak ásványi anyagok, vitaminok

-az átlag vegán sok gluténtartalmú gabonát és hasonlókat esznek, ami gyulladást okoznak, így romolhat a felszívódás

hirtelen ennyi jut eszembe. de órákig lehetne arról írni, mekkora butaság a vegán étrend egészségi és ideológiai szempontból is.

2022. jún. 7. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
93%

Te is utolsó csak berögződött baromságokat írtál ám

-nincs alacsonyabb fehérjebevitelük mint egy megszokott étrenden élőnek. Mindekettőnél lehet nagyon alacsony, normális és túl magas is. Egy növényi étrenden élő nem egyenlő azzal hogy ő fehérjebevitelben szegény lenne. Ezt már sokan mondták nekem is de nincs benne valóság. Persze megeshet hogy keveset visznek be, lehet hogy nagyobb arányban mint a mindenevőknél, de akkor se annyira jellemző.

-én úgy tudtam hogy a vitaminok legnagyobb mértékben a növényekben vannak, amik által az állatok is hozzájutnak. Megfelelő összetételű étrendel MINDENT be lehet vinni.

-ha az átlag vegán sok gluténtartalmú ételt eszik, akkor nézd meg az átlag magyart mikor egy nap megeszik egy egész vagy fél vekni fehér kenyeret, amitől nincs nagyobb szemét manapság. Én megeszek sok teljes kiörlésű kenyeret, amit magam készítek el itthon de nem vettem észre hogy gyulladásban lenne a szervezetem.

2022. jún. 7. 15:40
 24/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha megkérdezném pl. az itteni egészség kategóriában, hogy sok mindenevő miért néz ki olyan rosszul, és miért ilyen beteges, vajon hány oldalon keresztül esnének nekem az emberek? Nekem sok betegesen kinéző ismerősöm húsevő egyébként.
2022. jún. 7. 22:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!