Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán rizseshús ötletek?

Vegán rizseshús ötletek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 18:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%

Ez nem válasz.

Akkor ne egyen. Pont.


Miért akar ahhoz hasonlo ízű ételt enni?

2020. aug. 31. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha úgy érted hogy húsokosabb

ízű legyen vegyél tofut fuszerezd be hús páccal vagy fusszerrel piritsd meg keverd össze rizzsel és kész

Bár attól meg tofus rizs lesz nem húsos rizs :)

2020. aug. 31. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
Annyi finom vegán étrendnek megfelelő kaja van. Ha már egyszer vegán vagy, akkor miért a húsos kajákat kell lemásolni, és készíteni valami rettenetes, ehetetlen másolatot?
2020. aug. 31. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

$8: Ahogy a 9-es is írta, azért rizses hús, mert rizs és HÚS!

Attól, hogy lemásolod az ízvilágot, még nem lesz belőle hús. Hanem rizses szója, rizses tofu, rizses patisszon, rizses padlizsán.

Esetleg paprikás rizses szója... Számtalan nevet lehet neki adni. De rizseshús sosem lesz!

2020. aug. 31. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/25 anonim ***** válasza:
47%
Most mit vergődtök ennyire? Attól, hogy valaki nem eszik húst, még szeretheti a hagymás-paprikás magyaros ételeket, és hiányozhatnak neki a gyerekkor ízei. A rizses húsnak sem elsősorban a hús, hanem a hagyma, és a fűszerek adják az ízét. Azért írta nevezi így, hogy mindenki be tudja azonosítani, milyen jellegű ételt szeretne készíteni.
2020. aug. 31. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ami bejön, az egyrészt paprikás krumpli lecsóval és ehhez a rizs, ez így kifejezetten jó ízü, és hasonló jellege van, mint a bácskai rizseshúsnak, a másik a vörösbabból készült pörkölt plusz rizs, ez is kifejezetten emlékeztet rá.
2020. aug. 31. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/25 anonim ***** válasza:
32%
15 Egyébként de, a húsos ételek ízének a hús és a húsban lévő zsiradék adja a gerincét. Egy sima sós, borsos bármilyen húsnak(kivéve a csirkemellet) több íze van, mint a sós-borsos hagymának. Szóval nem, nem a fűszerek adják az ízét, csak hozzáadnak a hús eredeti ízéhez.
2020. aug. 31. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

Én nem látom, hogy a kérdező megfogalmazta volna, hogy jó magyaros bácskai rizses "húst" szeretne enni.


Szóval magyaros vonulatból nálunk ez a kettő menő:

- [link]

- (bár ez tarhonyás) [link]

- ezt akár bármelyik magyar is főzhette volna: [link]

Húspótlónak szejtánból ettem már döbbenetesen jó magyaros kajákat étteremben, egyébként itthon inkább gombával, lencsével próbálkoznék, bár a tök/patisszon is jó ötlet.


Ha külföldi vonulat is érdekel, akkor a babos rizsen ( [link] túl baromi jó vega/vegán jambalaya, paella és biryani receptek keringenek neten.

2020. aug. 31. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

Én még a jackfruitot ajánlom a már leírtakon kívül - egy közeli kajáldában szokott is lenni bácskai rizses jackfruit, fincsi. :)

Ez egy gyümölcsféle ami éretlenül elég semleges ízű, remekül fűszerezhető és hasonló "szálas" állaga van, mint a húsnak. Mi otthon főleg tortillába szoktuk rakni jó fűszeresen megsütve. :)

DM-ben lehet kapni biztosan. Máshol is van szerintem, én más lelőhelyet nem ismerek, bevált a dm-es. :D

2020. szept. 1. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#19 A jákafa gyümölcsére gondolsz? Vagy mire? :D
2020. szept. 1. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!