Vegán rizseshús ötletek?
Ez nem válasz.
Akkor ne egyen. Pont.
Miért akar ahhoz hasonlo ízű ételt enni?
Ha úgy érted hogy húsokosabb
ízű legyen vegyél tofut fuszerezd be hús páccal vagy fusszerrel piritsd meg keverd össze rizzsel és kész
Bár attól meg tofus rizs lesz nem húsos rizs :)
$8: Ahogy a 9-es is írta, azért rizses hús, mert rizs és HÚS!
Attól, hogy lemásolod az ízvilágot, még nem lesz belőle hús. Hanem rizses szója, rizses tofu, rizses patisszon, rizses padlizsán.
Esetleg paprikás rizses szója... Számtalan nevet lehet neki adni. De rizseshús sosem lesz!
Én nem látom, hogy a kérdező megfogalmazta volna, hogy jó magyaros bácskai rizses "húst" szeretne enni.
Szóval magyaros vonulatból nálunk ez a kettő menő:
- [link]
- (bár ez tarhonyás) [link]
- ezt akár bármelyik magyar is főzhette volna: [link]
Húspótlónak szejtánból ettem már döbbenetesen jó magyaros kajákat étteremben, egyébként itthon inkább gombával, lencsével próbálkoznék, bár a tök/patisszon is jó ötlet.
Ha külföldi vonulat is érdekel, akkor a babos rizsen ( [link] túl baromi jó vega/vegán jambalaya, paella és biryani receptek keringenek neten.
Én még a jackfruitot ajánlom a már leírtakon kívül - egy közeli kajáldában szokott is lenni bácskai rizses jackfruit, fincsi. :)
Ez egy gyümölcsféle ami éretlenül elég semleges ízű, remekül fűszerezhető és hasonló "szálas" állaga van, mint a húsnak. Mi otthon főleg tortillába szoktuk rakni jó fűszeresen megsütve. :)
DM-ben lehet kapni biztosan. Máshol is van szerintem, én más lelőhelyet nem ismerek, bevált a dm-es. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!