Ehhez hozzá se kezdjek inkább? Rizses hús
Ha arra az ízre vágysz, akkor nyugodtan megcsinálhatod darált hússal is, az íze pont az lesz, legfeljebb nem rizse húsnak, hanem húsos rizsnek nevezd!:)
Olvastam itt már olyanról, aki annyira nem tud pörköltöt főzni, hogy mindig darált húsból csinálja.
A lényege ebben az esetben, hogy alaposan főzd el előtte a hagymát, mert a nem fog megfőni krémesre a hússal együtt, az meg nem jó, ha a hagymakockák félig nyersen topognak a fogad között.
Mondhatjuk, hogy feltalálsz egy új ételt, rossz biztos nem lesz!
Én is megcsinálnám a darált húsból is, csak az alakja más, ha ízre és az összetevők ugyanazok lesznek.
De el is napolhatod, ebből most csinálsz valami töltött tököt, töltött cukkinit, töltött tojás, töltött paradicsom, töltött paprika, bármit, akár fasírozott... és majd máskor lesz a bácskai rizses hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!