A "szerb rizseshús" mivel másabb mint a magyar?
Figyelt kérdés
nem kell nagy léptekben gondolkodni egy kis vidéki étterem menükínálatáról lett rendelve szóval nagyüzemimi nőségben főzicskélnek és kíváncsi lennék mit takar2016. okt. 13. 20:52
1/1 anonim válasza:
A "magyar" eredetileg pörköltbe fözött rizs, a "szerbbe" meg a pörköltön és rizsen kivül egy adag lecsót is beleföznek, így sokkal ízesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!