Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha át állok a vega életmódra...

Ha át állok a vega életmódra mennyi állatot tudnék megmenteni úgy mond?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 04:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/139 Vegansophie ***** válasza:
15%
Én max 1 kg növényt eszek naponta úgyhogy az ökológiai lábnyomom jelentősen kisebb, a növényeknek se szeretnék ártani és próbálok kertészkedni.
2020. aug. 5. 08:39
 42/139 anonim ***** válasza:
70%

Ha a vegán étrend alkalmas lenne hosszútávú emberi táplálásra, akkor nem lenne szükség kötelező táplálékkiegészítőket szedniük a vegánoknak. Ráadásul a legtöbb vegán legkésőbb pár éven belül visszatér az állati eredetű termékek fogyasztásához, mert súlyosan megbetegednek. Egy olyan étrend sem ideális, sem nem egészséges, ahol az embernek tablettákkal kell magát tömnie, hogy ne haljon meg. A szója egyébként méreg, tele van fitoösztrogénekkel, tönkreteszi a hormonháztartást. Nem mellesleg az európai lakosság legalább 40% allergiás a szójára, képtelen megemészteni.

A 34-es és egy másik válaszoló azt is tökéletesen leírta, hogy a vegánság miért pusztítóbb, mint a mérsékelt húsfogyasztás. 1000 és egy érvet lehetne mellette felsorolni. Az teljességgel lehetetlen, hogy mindenki vegán legyen, erre is van rengeteg ésszerű érv.

Azzal, hogy egy ember vegán lesz semennyi állatot nem ment meg.Ismét a 34esre hivatkozom.

2020. aug. 5. 10:11
 43/139 Vegansophie ***** válasza:
30%
az egyetlen amit pótolni kell az a b12vitamin és az volt zöldségekbe is az ipari termesztés előtt.
2020. aug. 5. 10:30
 44/139 Vegansophie ***** válasza:
24%

A tejben is van fitoösztrogén, mióta nem eszem azóta nem vagyok pattanásos.

Nem muszájj szóját enni és megsúgom hogy a marháknak szóját adnak. tehát közvetetten te is eszed. a húsevés magas koleszterinszintel jár. én hiszek a tudósoknak. a vegánságot is lehet egészségtelenül csinálni de a vegaságot is.

2020. aug. 5. 10:32
 45/139 Vegansophie ***** válasza:
10%
szóval nem maga a vegánság rossz, és elmondtam hogy privátba.
2020. aug. 5. 10:34
 46/139 Vegansophie ***** válasza:
11%
láttál súlyos beteg vegánt vagy csak mondod?
2020. aug. 5. 10:35
 47/139 Vegansophie ***** válasza:
14%
nézz utána mielőtt beszélsz. 1 kg marhahús = 15000 liter víz 1 kg búza = 1000 liter
2020. aug. 5. 10:39
 48/139 Vegansophie ***** válasza:
18%
én tényeknek hiszek nem állításoknak. a tenyészállatok miatt irtják elsősorban az esőerdőt és sokkal több vizet és élelmet használnak. egy csomó országban ahol éheznek a termelt növényt nem megeszik hanem a tenyészállatnak adják.
2020. aug. 5. 10:40
 49/139 anonim ***** válasza:
77%
Vegánnal vitatkozni olyan, mint egy Jehovással.
2020. aug. 5. 10:40
 50/139 Vegansophie ***** válasza:
16%
Mert nekem nem kifogásaim vannak? Gratulálok, kezdj el sértegetni mint egy igazi felnőtt. Nem erőszakoskodom csak tényeket mondok.
2020. aug. 5. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!