Ha át állok a vega életmódra mennyi állatot tudnék megmenteni úgy mond?
Azt hiszem döntöttem!
Hiszen minden valaszadonak valamilyen szinten igaza van.
Az emberi testnek elengedhetetlen a hus, hiszen a fogsorunk es az egesz testunk is ehhez alkalmazkodik.
Lesznek olyan hetek mikor eszek hust, lesznek olyanok mikor csak vegan dolgokat eszek es lesznek olyanok amikor csak vega eteleket eszem.
Es attol fuggetlenul hogy mindenevok vagyunk. Egy egy eletet mindig megmenthetunk. (Orokbe fogadas, virtualis orokbe fogadas, vagohidrol vasarolsz esetleg lovat (Persze az az en dontesem lesz hogy megeri egy betegebb lovat pl.)
)
Köszönöm!
Itt is megkérdezem: felsorolná valaki azokat a tápanyagokat, amik egyedül csak a húsban találhatóak meg és amik miatt "elengedhetetlen" táplálék a hús?
Valamint továbbra is kíváncsoan várom, hogy miért ajánlja a WHO a méregfogyasztást.
De nem pont kutyusra gondoltam. Csak peldat irtam. Esetleg malacot. Kacsat. Vagy barmi. Egyebkent nem sokara ossze gyulik a penzem egy pacira.
Mindenkeppen a vagorol hozok ki!
Tök örülök, hogy ennyien tudják nyomkodni a pirosat, de esetleg valaki válaszolna is végre? Nagyon kíváncsi lennék! Köszönöm!
(#94)
94 Na látod, pont erről van szó. Miért? A WHO hitelessége a koronavírus járvánnyal egyébként is megkérdőjeleződött.
WHO által publikált kutatásokat olvastál ahol bebizonyították, hogy a szója egészséges? Nem, csak azt olvastad, hogy ezt állítják. De hogy miért, azt nem tudja senki, mert erre bizonyíték nincsen. Arra viszont van, hogy a GMO szója (a legtöbb szóját tartalmazó termék) kifejezetten megosztó kérdés, ezt viszont már tanulmányokkal is lehet bizonyítani, hogy az egészségre káros. A fermentált szója kismértékben fogyasztva nem feltétlen káros, viszont ismét leírom, a szóját tartalmazó termékek többségében nem az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!