Ha át állok a vega életmódra mennyi állatot tudnék megmenteni úgy mond?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 04:12
21/139 Vegansophie válasza:
De okoskodj ha ez neked jó. Nem a fejés konkrétan a fájdalmas.
22/139 Vegansophie válasza:
A vegánok mindent tudnak pótolni, ez a zsírsavas dolog amit írtál baromság. Ezzel meg is dőlt hogy hiteles amit írsz.
23/139 Vegansophie válasza:
Ez a legjobb válasz? gratu.. mert te gondolom nem eszel zöldséget mikor a csapbó is az folyik hogy kéne.
24/139 anonim válasza:
Nem kívánok etikai vitába bocsátkozni. A matematikai része egyszerű:
Az átlagmagyar évente megeszik sertéshúsból 15,8 kg-ot, marhából 1,1 kilót, baromfiból 17 kg-ot.
A vágósertés súlya ált. 120 kg, tehát mintegy hét és fél évenként megmentesz egy disznót a levágástól.
A többi állat számszerűségét is így kell kiszámolni.
25/139 Vegansophie válasza:
De ha veszel egy csirkeszárnyat abban 6 db csirkeszárny 3 csirkét jelent...
26/139 Vegansophie válasza:
Én így saccolom, de csak példa. Én azt hallottam hogy havonta 16-ot is akár.
27/139 anonim válasza:
Van egesz-segem, van fele-segem ... en meg hust eszem :)
Ilyen kerdesnel mindig India jut eszembe. Ott ugyebar leginkabb nem esznek hust ... csak errol a tigrist elfelejtettek ertesiteni.
28/139 Vegansophie válasza:
Szóval szerinted egy ember olyan mint egy vadállat?
29/139 Vegansophie válasza:
És az etikai morálját egy állatéhoz kéne hasonlítani?
30/139 Vegansophie válasza:
És ha valaki egy kutyát bánt az rohadjon meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!