Vegánok! Ti a horgászatot elítélitek?
Úristen! Ennyi hülyeséget összehordani! Horgászott már valaki egyáltalán, aki ide beírogat?
Nőként fogtam már csukát, süllőt és pontyot. Az égvilágon semmi bajuk nem lett... visszaengedtem mindet.
Az meg végképp ne zavarjon senkit, hogy pont a horgászok miatt tiltották be itthon a halászatot.
" hogy elvi és etikai alapon nem eszem, és elítélem az állatok iparosított és szörnyű körülmények közt tartását,"
Elvi alapon... - ez ám magyarázat!
Tehát szégyellje magát mindenki, mert vannak szükségletei az evéssel kapcsolatban. Amúgy meg képtelenség lenne ennyi embert háztáji élelemmel ellátni. Nem szeretek minősítgetni, de ismerek egy-két vegánt és olyan sötétek, hogy világít a negró a szájukban.
Ez a topik is csak tovább erősítette bennem ezt az álláspontot.
Remélen csak unatkozó 13 évesek pukkasztják itt a népet, nem felnőttek,
akik már szavazhatnak is. Ijesztő!
Amit itt felsoroltál hogy szájfertőtlenítő meg pontymatrac meg ilyenek, ezekről kb 500 pecásból 1 hallott (!) már, meg a boltosok tudják hogy konkrétan micsoda.
Csak hogy értsd a párhuzamot:
A parton sétálgatsz a haverokkal, megéhezel és veszel egy hambit. Mikor beleharapsz, kiderül hogy a g*ci jól kinéző hambiban (amibe önszántadból haraptál) van egy 5 centis horog ami szépen a szájpadlásodba akad (ott ugye kevés a fájdalom receptorod?). Akaratod ellenére valaki a víz fele ráncigál a horognál fogva. Te nem akarsz menni, szabad akarsz lenni és élni akarsz... küzdesz az életedért egy jó fél órát, miközben párszor már a víz alá is húznak néhány másodpercre. Mikor már minden erőd elfogyott, a szádba akadt horognál fogva végülis a víz alá rántanak ahol vagy kapsz levegőt, vagy nem.
Még gyorsan a horognál fogva lógatnak, megcsodálnak, szelfiznek, megmérnek, kitépik a horgot. Belefújnak valami keserű sz*rt a szádba (nem mintha nem fájna már eléggé) és vissza kihajítanak a partra. Ha szerencsés vagy, nem pusztulsz el végkimerülésben, nem gázol el egy autó míg levegő után kapkodva kihevered a halálfélelmet amit az elmúlt órában éreztél. És remélhetőleg nem kívánsz meg még egy hambit...
Szerintem a halak is hasonlóképp képzelik el a szombat délelőttöt.
#22 Mostmár tudjuk, pont ez a baj :D
Amúgy nem akartam senkibe se belekötni, nem is kötekedés gyanánt írom, de esküszöm, hogy ti nagyobb szenvedést okoztok az embernek (ami ugyebár ugyanúgy élőlény) mint a sporthorgászok a halaknak. És mindezt az akaratunk ellenére. Hihetetlen :D Ezt most úgy általánosságban értem.
Kérdező, baromira bicskanyitogató stilusod van ezzel a folyamatos szmájlizással.
Komolyan, konkrétan ezzel kiröhögsz minden választ, válaszadót, és a halak szenvedését is.
A legszívesebben azt tenném veled, amit az előttem válaszoló leírt.
#23 Jézusom :DDD
Szerintem ti a növényeket nem csak eszitek de szívjátok is az bizony Isten :D
Na mindegy, csak nem jött össze, hogy ne kötekedjek de ezt muszáj volt, végülis csak megőrzöm a kategória hagyományát, mint ahogy fentebb is említettem.
#23 vagyok és amúgy nem vagyok vegán csak kutyára felidegesít ha valaki állatok szenvedésén szórakozik. Horgászok, vadászok, bikaviadal stb.
Ha éhezel és megeszed a szerencsétlen halat akkor oké. De hogy szórakozásból egy fél nap alatt 20 állatot félholt állapotba hozol és meg büszke is vagy rá, az egy nagymértékű idiotizmusra vall.
#25 Bocsánat, hogy nem fakadok sírva szégyenembe, de mit is ér az élet ha nem boldog az ember, nem így van? Neked már csak tudnod kéne, de jól van, tessék csak a kedvedért nem szmájlizok.
#26 Bocsánat, hogy túl lőttem a célon, én ezt elismerem, hogy valóban így van, de amit egyesek itt írtak, azt nem lehet szó nélkül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!