Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vajon a vegetariánus étrendtől...

Vajon a vegetariánus étrendtől elmúlnának a pattanásaim?

Figyelt kérdés
Már túl vagyok a pubertáson... :(
2010. aug. 2. 15:58
1 2
 11/11 P. Csaba válasza:

Kedves anonymus, válaszolok a feltett kérdésedre.

Én az mondom, hogy csak a káros anyagok bevitelétől múlhatnak el a pattanások. Szerintem a pattanás egy természetes kiválasztódási reakció,ahogy a szervezet próbálja kiüríteni a bőrön a káros anyagot, és emellett engedi a testben a nem kívánatos, mérgező nehézfémek megkötésére alkalmas candidagombák szaporodását. Húst tudtommal mindig ettek öregapáink, (jó volna tudni, mi volt honfoglalás előtt), sőt van ma is példa arra, hogy kolbász-szalonna-sonka és egyéb sertésétel kombón megélnek, meg elég nagy az esélye annak is hogy nem mindig és nem olyan sokat ettek húst, de itt is legalább annyit számít a malac tápláléka ugyanúgy, mint a fajtája a malacnak) A test is mérlegel, nincs semmilyen reakció hiába. A tested abból gazdálkodik, amiből tud.

Mindig a fő okot keresd, mert az első példára visszatérve nem a gombásodás a fő oka a betegségeknek, inkább a nehézfém jelenlét, amiért a candida nem is kártevő, inkább együttműködik az emberrel.

Összességében az összes fajta orvos csak! szar gyógyszereket fog neked kiírni!! Kissebb betegségekben is talán csak ha az életem múlik fogadom el a segítségük(inkább ekkor sem), vagyis a magyar orvosokban és még sok emberben nem bízom(viszont jó néhányban igen).

Ebben az esetben eléggé önállósodni kell és utánanézni néhány problémát kiváltó dolognak, mint pl súgok egyet: a ftalátok.

Internetes források alapján arra jutottam, hogy nagyjából az egész bolygó felszínen megtalálható az ember jelenkori szennyezési hatása, pl a kanadai indiánok vérében is már legalább 200 mérget kimutattak, az ámbráscetek is nagy mértékben nehézfémszennyezettek. Magyarul nem nagyon lehet egyelőre kikerülni a szennyezést, inkább mérsékelni. Több embernek kéne környezet egészségtannal foglalkozni.

Én az tudom mondani neked, hogy azt próbálom enni, amitől nem leszek rosszul, nem hányok és inkább szeretem is. Nagyrészt a tápanyagok szennyezettségére, származására figyelek oda, persze bizonyos kölségvetési keretek között.

Válaszlevelemben több internetes hírt, információt felhasználtam, amiket nem kell semmilyen mértékben elfogadni, de ha ezeknek a fele igaz, akkor cselekedni kell.

Építő kritkát szívesen fogadok, bár nem minden héten tudok felnézni, és a degradáló hangvételűekkel nem szeretnék foglalkozni, mert nincs itt helye. Ez az én véleményem, se több se kevesebb. Majdnem lehetetlen, hogy mindenki szűrőjén átférjen, ezt vállalom, mert szeretem az alternatív elképzeléseket figyelembe venni. Tudom hogy sokaknak kielégítő ez a válasz, de én nekem is vannak korlátaim, ezért is vállalom a felelősséget, ahogy lehet.

Sok sikert a pattanások eltűntetéséhez, és remélem ez az üzenet többeknek hasznos információkkal is szolgált.

Üdv

Polereczki Csaba

2011. márc. 9. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!