Vajon a vegetariánus étrendtől elmúlnának a pattanásaim?
ne legyél vegás,kenny a pattanásodra fogkrémet,vagy dezodort,és az leszárítja!
nekm bevált!
indig azzal kenem a pattanásaimat!
A gyümölcstől hogy lehet valaki pattanásos... hülyeség
Ja és nem azt mondtam hogy fogyózzon csak azt hogy ezek a gyümölcsök jót tesznek az arcának...
17:57:
Respect, igazad van. Én csak szimpla mezei vega vagyok, de törekszem a tejtermékek elhagyására, habár ezt a botrányos magyar étkezéskultúra nagyban hátráltatja.
Igen, fehérje túltengéstől lehet pattanásos a bőröd.
De okozhatja a sok olajos-zsíros étel is. Pl. olajban sült krumpli, olajos magvak. Ezeket is vissza kell szorítani.
Sokaknak a tejtől megy szét a bőrük. Ez is olyan népbetegség mint a diabétesz, mostanság nagyon sokan lesznek tejallergiásak. Rengeteg hormont és egyéb tejhozamnövelő szert tömnek a tehenekbe, amit ugye a tej fogyasztói is bekajálnak... Korántsem olyan egészséges mint az hirdetik.
Ugyanez igaz a húsfélékre is, ott is rengeteg vegyszert tömnek az állatokba, hogy a hús szép piros/hamvas legyen meg jól nézzen ki, utánna meg hogy ne romoljon meg, sok helyen fertőtlenítő és romlásgátló szereket permeteznek rájuk. És akkor még műföstről szó se volt...
Szóval: kevés fehérje, mindenképp minőségi forrásból.
Helyette sok nyers zöldség-gyümölcs, és sok víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!