Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Az anyatej vegán?

Az anyatej vegán?

Figyelt kérdés
A feleségem most szült és nagyon sok teje van, viszont én vegán vagyok. De mindenképp szeretném valahogy hasznosítani a felesleget. Sajtot vagy vajat csinálnék belőle. Szerintetek?

2020. júl. 1. 15:15
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy én megeszem a házi tojást, de őszintén nem értem mi a gond a "csirkemenzesz" kifejezéssel. Miért ne nevezzük nevén a dolgokat? :D
2020. júl. 3. 10:27
 42/44 anonim ***** válasza:
15%

További kellemes utálkozást!

Aztán csak nézzetek ki a fejetekből, hogy en bloc hisztis hülyéknek nézik a vegánokat!

2020. júl. 3. 13:29
 43/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2020. júl. 4. 04:42
 44/44 anonim válasza:
32%

Üdvözletem, bármilyen táplálkozású honfitársaim!

Amennyiben az anyetejet szolgáltató hölgy húst fogyaszt, akkor mi a végkifejlett? Ha vegán a hölgy, akkor és csak akkor vegán a teje?

Mélybölcseletű kérdés ez, most már komolyabban el kell gondolkozni a gyermekvállaláson, hisz még a CSOK-on felül plusz élelmiszerhez

(pl.: tömlős anyasajthoz, márkázott nővajhoz vagy akár emberkőrözötthöz) juthat egy (akár vegán) pár.

Oh, mily csodás az élet.

Jó nyarat mindenkinek!

2020. júl. 4. 23:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!