Az anyatej vegán?
Persze, hiszen nem kell hozzá állatot kihasználni, bántani, elpusztítani.
De ez evidens. A sajt, vaj stb meg szvsz akkor is beteg ha ezzel viccelsz, meg akkor is ha komolyan gondolod. :D
Ez nem komoly...
Amúgy a baba számára vegán, mindenki másnak nem vegán. Ahogy a boci számára is vegán a tehéntej, az ember számára meg nem.
Ez csak vicc lehet...
Picit nekem olyan benyomásom van, mintha hirtelen a feleséged a „haszonállat” volna.
Én speciel épp ezért írtam... ha ez vicc, akkor is elég beteg. Akinek ez a legjobb szórakozás hogy ilyen kamukat ír ki, azzal valami nem oké. :D
Vannak anyatej állomások olyan anyáknak akik nem képesek valami oknál fogva szoptatni
Inkább oda kellene adni a tejet de akkor figyeljen rá a feleséged, hogy miket eszik mert ha például nagyon fűszereset eszik akkor az bántani fogja a baba gyomrát a tejen keresztül
Biztos vagyok benne, hogy a kérdező nem komolyan gondolta a kérdést. Már azért sem mert egy vegán tudja, hogy mit jelent vegánnal lenni. Hogy az állatokat nem akarja kihasználni, egyébként meg ha hosszú ideje vegán valaki, akkor meg sem tudná emészteni a tejtermékeket később. Másfelől lekicsinylő úgy egy nőre gondolni mint egy tehénre.
Mindenki maga dönt a saját testéről, de aki extrán termel anyatejet, ő inkább ajánlja fel. Sok anyuka nem tud szoptatni és az ő kisbabájuknak nagyon hasznos lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!