A vegetáriánusok miért akarják meggyőzni a "húsevőket" hogy térjenek meg és egyenek húst?
Figyelt kérdés
Sok vegetáriánus szinte küldetésének tekinti, hogy meggyőzzön másokat, miért? Mi neki abban a jó, ha valaki nem eszik húst?2020. máj. 9. 03:05
11/17 anonim válasza:
"Szerintem aki attert a vegetarianus/vegan eletmodra az megtapasztalta mennyi nagyszeru etel keszitheto hus nelkul, es pusztan jo indulatbol beszelget a temarol." Kaptam én már a vegák "jóindulatából" Ment a fröcsögés a hentes rokonomra hogy gyilkos, meg "aki állatot öl, az embert is is simán öl" Agyrém milyen fanatikus némelyik vegán. szörnyűek.
12/17 anonim válasza:
nyilván nem az összes vegánra vonatkozik a kérdés. de sokan vannak ilyenek , elég sokan.
13/17 anonim válasza:
Én 4 éves korom óta (!!!) vegetáriánusként nem érzek ilyen kényszert, sőt mélyen megvetem a felszínes, időszakos divatvegákat, akik 3-5 év után biztos lekopnak erről a hóbortról, ha már más irányból fúj a szél.
14/17 anonim válasza:
Büdös életben nem hallottam még vegát téríteni. Ellenben itt hetente van ilyen kérdés. Kíváncsi lennék, hogy hol találkoztol ennyi szektás vegával! Gondolom sehol, vagy max beléptek direkt ilyen csoportokba hüledezni, de akkor meg ne csodálkozzatok...
15/17 anonim válasza:
Hát nekem a közvetlen környezetemben két ilyen acsarkodós hülye is van, aki agresszívan támadja a húsevőket.
16/17 anonim válasza:
14! Abszolút igazad van, minden szavaddal egyetértek. Ha lehetne öt lájkot adnék neked 😀
17/17 anonim válasza:
Én mindenevő vagyok. Szerintem egy húsevőnek is érdemes kipróbálni 1-2 vegán ételt, mert nagyon finomak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!