Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudnátok olyan étel párt, ami...

Tudnátok olyan étel párt, ami egy kis átalakítással lehet vegán, illetve húsos verzió is?

Figyelt kérdés
Pl ha chilis babot csinálok hússal vagy hús nélkül, sült zöldséges tészta szintén.
2020. ápr. 27. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
En kulon megfozom a lencset (vagy eleve “befottben/konzervben” veszem), a szoszt a fent emlitett modon elkeszitem, akar leturmixolom es csak a legvegen adom hozza a lencset, nem kell fozni, csak a forro szoszba belekevered, hogy atmelegedjen.. nekem igy mindig bevalt.. valaki eleve a szaraz lencset a szoszban fozi meg, en ezt meg nem probaltam.
2020. ápr. 27. 15:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb főzeléket el lehet készíteni vegán módon. A feltét pedig lehet kétféle, húsos és hús nélküli. A párom vegetáriánus, a fagyasztóban van egy doboz kész húsos fasírtom és egy másik doboz kész lencsefasírtom, ezeket nagy adagban készítettem el.
2020. ápr. 27. 18:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Lecsó. Ha szójavirslivel vagy vegán kolbásszal csinálod akkor vegán, de csinálhatod sima kolbásszal és/vagy tojással is, és akkor nem.
2020. ápr. 27. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
ma 15:14-es Köszi, ez így eszembe sem jutott, mindig beleföztem! Ki fogom próbálni!
2020. ápr. 27. 19:36
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
A lecsó nekem eleve mindig húsmentes volt egész életemben, csak az tett bele magának a családban, aki akart, de a tányéron, nem belefözve!
2020. ápr. 27. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
#15 nálunk is, és a paprikáskrumpli is. gombapörkölt alapból vegán ha olajon dinszteled a hagymát. vegán tejföllel paprikássá varázsolhatod. most ettem de máris megint éhes vagyok :D
2020. ápr. 27. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Én szójakockával szoktam ilyenkor, pl "rizseshús". Szoktam szójalapból (nem érdekel, hogy károsnak titulálják, minden károk kb) "rántotthúst" is csinálni, fűszeres panírral és tepsiben sütöm ki. Szoktam pl pörköltet, borsó, gomba, sőt csillagtökből is csináltam már. Burritot is szoktam, abba főleg bab és más zöldségek vannak nálam. Igazából bármit el tudok így készíteni, vagy szójázással vagy anélkül. Van pl vega virsli is már, jó kis hotdognak, vagy akárminek.
2020. máj. 3. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan "csak" vegán, de a káposztástészta (olajban pirítva a káposztát), Krumplis-, diós-, mákostészta szintén, a zöldborsóleves (meg a többi zöldségleves) is jó.
2020. máj. 5. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Chilis bab - a legjobb. Magas feherjetartalmu es nagyon finom. A hus helyett valaszd a tofut, vagy hagyd ki.

Itt egy video a veganizmus elonyeirol: https://www.youtube.com/watch?v=KZfF-QxTCSc

2020. nov. 8. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!