Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Változott a szemszínetek...

Változott a szemszínetek vegán vagy nyers vegán étrend hatására?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyi idő alatt, és hogy változott?

Melyik diéta irányzatot követed pontosan, és mennyi ideje?

2020. ápr. 11. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Ez nettó baromság. Az étrend miatt nem változik a szemszín. Tesóm 16 éve vega, vegán is volt évekig,ugyanolyan a szeme színe,mint mikor mindent evett.
2020. ápr. 11. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Hol hallottál ekkora hülyeséget?
2020. ápr. 11. 15:22
 3/8 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 11. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek olyanok, akiknek megváltozott a szemszíne (világosabb vagy élénkebb színű lett). Egy időben engem is érdekelt ez a téma, akkor olvasgattam erről, mert nekem is sokkal világosabb lett. Sötétzöld szemem volt, most fényviszonyoktól függően szürkéskék vagy világoszöld. Viszont nem vagyok vegán, csak más az étrendem pár éve, sokkal több zöldséget eszem, tejterméket nem, és úgy általában figyelek a táplálkozásomra, életmódomra, sokkal egészségesebben élek. A változást pár hónap után vettem észre, egész pontosan a férjem hívta fel rá a figyelmemet.
2020. ápr. 12. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

Igen. Berakom a nyersvegán zöld kontaktlencsémet,a vegánbarna szemembe és vegánnyersbio zöld lesz a szemem.

Pont ,mint a bulának a videóban .

2020. ápr. 13. 18:57
 6/8 anonim válasza:
100%
Ugyanolyan sötétbarna mint másfél éve volt.
2020. ápr. 13. 22:17
 7/8 Barackoshányás ***** válasza:
Öhm... Nem, de majd jobban igyekszem
2020. ápr. 14. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Azt hiszem, ez az év leghülyébb kérdése.
2020. máj. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!