Tudtok írni/linkelni nekem vegán reggeliket?
Tudom, hogy bénaság, de egyszerűen kifogytam az ötletekből, és szükségem lenne olyan reggeli receptekre, amihez nem kell túl sok különleges hozzávaló.
Általában valami kenyeret szoktam enni, amit szeretnék csökkenteni, vagy zabkását.
Tofus kaják nem annyira nyerőek.
Tudtok segíteni?!
Jöhet bármi, akár csak a is, hogy ti hogy oldjátok meg a reggelit/tízórait, de konkrét recepteknek is nagyon örülök.
Előfordulgat azért, hogy nincs itthon semmi friss hozzávaló, szóval erre a helyzetre is keresem a zabkásán kívül a megoldást.
Köszi, mindenkinek, aki időt szán rá!
Turmixok pl. Banán, kevés víz, kis fehérjepor. Nekem ez a kedvencem.
Házi zabkeksz ami annyiból áll, hogy lereszelsz 1 almát VAGY összenyomkodsz 1 banánt és 30 g aprószemű zabbal elkevered, kis tallérikat formázol beleőle, sűtőben 20-25 perc alatt megsütöd.
Én szendvicseket szoktam. Zoldsegkremmel és friss zöldségekkel. Esetleg tortillat.
Lehet sütni előző nap kekszeket, muffint, gorfit, palacsintát stb
Zabkása változatosan elkészítve
Turmix / smoothie
Keksz
Palacsinta
Pirítós vagy szendvics
Gyümölcsöket lehet lefagyasztani, zab, liszt eláll, szóval szerintem ezek tökéletesen jók ha nincs otthon semmi friss.
én sima nyers gyümölcsöt szoktam, ha bonyolult a turmix, akkor csak összevágom.
ha extrázni akarom, akkor datolya, kókuszreszelék.
puding: kevés kukoricaliszt hidegen elkeverve és megfőzöm, bele kókuszreszelék és mazsola ízesítőnek és sűrítőnek.
Zabkása mandulatejjel és erdeigyümölccsel, fokhagymás pirítós avokádókrémmel és vegemite-tel (élesztőből készült).
Én nagyon szeretem a miso levest, úgy általában furán néznek az ismerőseim, amikor azt mondom, hogy levest reggelizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!