Igaz, hogy a vegán étrend enyhíti a pollenallergiát? Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?
Akkor fordulhat elö, ha valami keresztallergiáról van szó, vagy az immunrendszered nem müködik rendesen az állati fehérjékre való érzékenység miatt.
A vegán étrendre átállás sok mindenre kihat, nekem az éveken keresztül tartó állandó fejfájásom szünt meg, a vérnyomásom visszacsökkent normálisra, a krónikus vesegyulladásom eltünt - ezek mind orvosilag igazolt dolgok, elötte sok évig vizsgálgattak, próbáltak rendbehozni eredménytelenül, most meg szintén orvosilag igazoltan megszüntek ezek a panaszok.
Szóval nem kizárt, hogy allergiát is csökkenthet ez az étrend, de nem biztos, viszont kipróbálni nem kerül semmibe, csak kis infószerzésbe meg akarateröbe.
Nekem pont hogy erősebbé tette. Allergiás voltam a macskaszőrre, parlagfűre, de elfogadható mértékben. A vizsgákat szerint 1 db + volt.
2 éve a barátnőm beszélt rá, hogy térjek át a vegán étrendre. Gondoltam miért ne? Olyan fél évvel később a macskaszőre +++ a parlagfűre ++++ lett. Augusztus végétől szó szerint szenvedtem a pollenallergia miatt amivel eddig elvoltam. Amióta újra normális érkezem vagyis eszek húst, megint csökkent az allergiám. 2 hete voltam vizsgálaton. Macskaszőr + Parlagfű ++ lett.
Én senkit nem pontoztam le.
Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.
Úgy tűnik, a rendszeres sörélesztő fogyasztás(napi 1 teáskanál) szignifikánsan enyhítheti a szezonális allergiás tüneteket, diétától függetlenül. A tanulmányban résztvevő egyének nem voltak vegánok.
Érdemes kipróbálni, a legtöbb bioboltban kapható sörélesztő.
Egy könyvet ajánlok elolvasásra, ebből tájékozódhatsz.
Dr. Hulda Regehr Clark PhD: MEGGYÓGYULHATSZ. A betehségek valódi okai és gyógymódjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!