Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Igaz, hogy a vegán étrend...

Igaz, hogy a vegán étrend enyhíti a pollenallergiát? Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

2020. febr. 5. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
nem igaz
2020. febr. 5. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Max placebo szinten. Egyébként nem.
2020. febr. 5. 16:49
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Akkor fordulhat elö, ha valami keresztallergiáról van szó, vagy az immunrendszered nem müködik rendesen az állati fehérjékre való érzékenység miatt.

A vegán étrendre átállás sok mindenre kihat, nekem az éveken keresztül tartó állandó fejfájásom szünt meg, a vérnyomásom visszacsökkent normálisra, a krónikus vesegyulladásom eltünt - ezek mind orvosilag igazolt dolgok, elötte sok évig vizsgálgattak, próbáltak rendbehozni eredménytelenül, most meg szintén orvosilag igazoltan megszüntek ezek a panaszok.

Szóval nem kizárt, hogy allergiát is csökkenthet ez az étrend, de nem biztos, viszont kipróbálni nem kerül semmibe, csak kis infószerzésbe meg akarateröbe.

2020. febr. 5. 17:22
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
igazmegméghalálellenisjó
2020. febr. 5. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Nekem pont hogy erősebbé tette. Allergiás voltam a macskaszőrre, parlagfűre, de elfogadható mértékben. A vizsgákat szerint 1 db + volt.

2 éve a barátnőm beszélt rá, hogy térjek át a vegán étrendre. Gondoltam miért ne? Olyan fél évvel később a macskaszőre +++ a parlagfűre ++++ lett. Augusztus végétől szó szerint szenvedtem a pollenallergia miatt amivel eddig elvoltam. Amióta újra normális érkezem vagyis eszek húst, megint csökkent az allergiám. 2 hete voltam vizsgálaton. Macskaszőr + Parlagfű ++ lett.

2020. febr. 5. 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Az allegriák az életkorral is enyhülni szoktak, mert az immunrendszer is öregszik és már nem reagál olyan vadul. Szóval ha elég sokáig van valaki húsmentes étrenden, akár az allergiája is javulhat.
2020. febr. 5. 17:41
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki lepontozva... úgy látszik van aki képtelen elviselni, hogy a vegánság nem oldja meg az élet minden problémáját.
2020. febr. 5. 18:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam le.

Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.

2020. febr. 5. 18:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, a rendszeres sörélesztő fogyasztás(napi 1 teáskanál) szignifikánsan enyhítheti a szezonális allergiás tüneteket, diétától függetlenül. A tanulmányban résztvevő egyének nem voltak vegánok.

Érdemes kipróbálni, a legtöbb bioboltban kapható sörélesztő.

[link]

2020. febr. 5. 20:35
 10/15 anonim válasza:
26%

Egy könyvet ajánlok elolvasásra, ebből tájékozódhatsz.

Dr. Hulda Regehr Clark PhD: MEGGYÓGYULHATSZ. A betehségek valódi okai és gyógymódjai

2020. febr. 6. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!