Milyenek a mandulatejjel készült kávékülönlegességek a kávézókban?
Sok kávézóban lehet kérni mandulatejjel is a kávékat. Mik a tapasztalatok? Jó íze van? A mandulatej is felhabosítható egy cappuccino-hoz?
Amikor otthon simán raktam mandulatejet a kávéba, azt ihatatlanul rossznak találtam. Cukormentes mandulatejjel próbálkoztam, de az eritrit se javított rajta.
Nem mertem még kávézóban kipróbálni, mert túl drága ahhoz, hogy az is ihatatlan legyen.
Tudtok olyan kávézókat, ahol mandulatejjel is hasonlóan finom a kávé, mint igazi tejjel?
Pirított mandulából, vagy simából készült?
A kávézóban is ugyanazt a mandulatejet használják, szóval maximum a belerakott kávétól lehet más íze.
Én mandulatejet találom a legfinomabbnak nyersen is, folyton azt teszek a kávémba. Számomra nemhogy ihatatlan, hanem a legihatóbb. Igazm nem cukormentes.
De vannak már olyan növényi tejek, amik habosíthatók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!