Vegán kávétejszín?
Figyelt kérdés
Létezik ilyesmi? Arra gondolok, ami a pici egyesével csomagolt csészécskékben pici folyékony tejszín, büfékben szokták azt adni a kávék mellé.
Szóval van néhány vegán ismerősöm. Ha vendégségbe jön valaki, arra nyilván rákészülök, de a hétköznapokban nem tartok itthon vegán dolgokat. Ma pl úgy jártam, hogy egy ismerős a környéken jàrt, beugrott köszönteni, de szegényt még egy kávéval se tudtam megkínálni a vegánság miatt. Ez olyan kellemetlen.
Erre a célra meg növényi tejet nincs értelme tartani itthon, nagy kiszerelés, megromlik, nem isszuk.
Ezért jutott eszembe ez a picike kávétejszín, mivel adagonként van csomagolva, sokáig elállna, mindig van itthon, ha kell. De nem tudom, létezik-e belőle vegán verzió.
2020. jan. 2. 00:31
11/13 anonim válasza:
NEM, nem azért, hanem hogy az állatokat ne használják ki. Az nem tartozik bele, hogy nem lehet növényeket termeszteni!
12/13 anonim válasza:
nem a növénytermesztéssel van a baj , de ha emiatt állatok veszítik el az élőhelyüket és elég ritka élőhelyet mint pl esőerdő , na akkor nem ugyanott vagyunk?
13/13 anonim válasza:
Euro Family-ben van, Schlagfix márka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!